Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Eski İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘Çok mutluyum’

MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Tuncay Batı, bugün gerçekleşen devir teslim töreniyle görevi devraldı. Tören öncesi konuşan eski il başkanı Aydın Ünlü, “Tuncay Batı Kocaeli için büyük şans. Çok mutluyum” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Yaklaşık 2 yıldır bu görevi yürüten Demirbaş’ın yerine ise MHP’nin tanıdık simalarından Tuncay Batı atandı. 2009-2021 yılları arasında MHP il başkan yardımcılığı yapan Batı için bugün devir teslim töreni gerçekleşti. MHP eski il başkanı Aydın Ünlü’nün sahibi olduğu Tramvay Kafe yanındaki Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleşen tören öncesi eski il başkanı Aydın Ünlü önemli açıklamalarda bulundu.

“KÜSKÜNLÜK GÖRMEYECEKSİNİZ”

Görevden alındığından beri teşkilat ile arası bir süredir açık olan Aydın Ünlü’ye ilgi büyüktü. Ünlü basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İş yerimin yanında MHP tabanının özledigi bir tablo olacak. Küskünlerin barıştığı bir tablo göreceğiz burada. Tuncay Batı Kocaeli için büyük bir şans. Burada taşkınlık küskünlük görmeyeceksiniz. 2028 seçimlerine Türkiye’yi hazırlayacak yapının çalışmaları hızlanacak.

“ARKALARINDAYIM”

MHP kaset operasyonunda nasıl bana sahip çıktıysa burada da Tuncay Batı’ya sahip çıkacaktır. İnanıyorum kendisi de aynı mesajları verecek. Benim için çok daha farklı organizasyon. Yok sayılan unutulanların olduğu bir yapılanma olacak. Bu tablo Aydın Ünlü ve arkadaşlarını mutlu ediyor. İlk defa MHP il başkanı sokakta kimseyi ayırt etmeden bir tören yapıyorsa ben çok mutluyum. Siz de inanın eksikler olabilir ama eksiklikleri tamamlayacağız. Ben arkalarındayım. Devlet Bahçeli’nin bana öğrettikleri ile sokakta ülkücülük nasıl yapılır onu yaptım. Şu an güvendiğim arkadaşlarım görevde. Tuncay Batı ve ekibinin yazdığı arkadaşlar MHP’de 9 seçim yöneten insan. Bu insanlar ortaya gelirse başarı olur ”