Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Gölcük’te deprem 3 yönetici 11 mahalle başkanı istifa etti

Milliyetçilik Hareket Partisi’nin Gölcük İlçe Teşkilatı’nda 3 ilçe yöneticisi ve 11 mahalle başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Milliyetçilik Hareket Partisi'nin Gölcük

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’nda 14 kişi istifa etti. Konuyla ilgili olarak Gölcük İlçe Başkanı Yardımcısı Kürşat Sönmez açıklama yaptı.

Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’ın aldığı karardan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’ın aldığı karardan dolayı 3’ü yönetimde 11’i de mahalle başkanı,  14 kişi istifa ettiğini açıkladı. Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Kürşat Sönmez konuyla ilgili açıklama yaptı.

“DİRAYETSİZ KARAR VE TAVIRLARA…”

Sönmez yaptığı açıklamada, “Bizler çocuk yaşta gönül vermiş olduğumuz davamıza bu güne kadar sadık kaldık ve kalacağız. Emeğimiz, çabamız davamızın her daim yükselmesi ve daim olması adınadır. Lakin yaşanan olumsuzluklar sebebi dahilinde bugün tepkimizi dile getirmek ve bu dirayetsiz karar ve tavırlara ortak olmama adına Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Meclis üyesi adaylarımız birbirinden kıymetli, görevini layığıyla yapacağından şüphemiz olmayan tecrübeleri ile kendini ispatlamış, ilçemizin sevilen isimleridir. İstifamızın sebebi ilçe başkanımızın aldığı istikrarsız karar ve tutumlardır” ifadelerine yer verdi.

İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER

İlçe Başkan Yardımcısı
KÜRŞAT SÖNMEZ

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı
YAVUZ KOÇAK

Yönetim Kurulu Üyesi
ONUR İKİZ

İSTİFA EDEN MAHALLE BAŞKANLARI

EZGİ KARAKUŞ

YASİN KARANFİL

TUMRUHAN BOZ

AHMET ENES GÖÇER

AHMET GÜNEŞ

NURETTİN ACAR

SEFER GÜNEŞ

GÖKHAN YÜCEBAŞ

GÖKHAN GÜNEŞ

MUHAMMED ALİ KOCAMAN

MEHMET FİDANOĞLU