MHP’de 2 ilçe başkanı daha belli oldu

MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın istifa etmesinin ardından 5 ilçe başkanı istifa etmişti. Yeni il başkanı Tuncay Batı tarafından 3 ilçeye atama yapılmıştı. 2 ilçeye daha atama yapıldı.

MHP’de 2 ilçe başkanı daha belli oldu

Yaklaşık 2 yıldır il başkanlığı görevini yürüten Murat Nuri Demirbaş, geçtiğimiz Pazar günü istifa etmişti. Demirbaş’ın yerine ise genel merkez tarafından Tuncay Batı getirildi. Demirbaş’ın il başkanlığını bırakmasının ardından Başiskele, Kartepe, İzmit, Kandıra ve Darıca’da ilçe başkanları görevinden istifa etmişti.

İSTİFA EDENLER

Yaşanan istifalarda MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Kandıra İlçe Başkanı Emrah Çolak ve Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar’dı. Dün ise Tuncay Batı, Başiskele İlçe Başkanlığı’na Mehmet Doğan, Kartepe İlçe Başkanlığı’na Mehmet Arapoğlu ve İzmit İlçe Başkanlığı’na İlker Kazan’ı atamıştı.

2 ATAMA DA TAMAM

Tuncay Batı geriye kalan 2 ilçe başkanlığına da atamalarını yaptı. Kandıra’nın yeni ilçe başkanı Gündör Gödek, Darıca’nın yeni ilçe başkanı ise Ali Bıyık oldu.

MHP’de 2 ilçe başkanı daha belli oldu - Resim : 1

GÜNDER GÖDEK

MHP’de 2 ilçe başkanı daha belli oldu - Resim : 2

ALİ BIYIK

Kaynak: Cansu Albayrak Kızılkaya