MHP’li Arpacı’dan dikkat çeken açıklama: "Meclise millet ittifakı lehine oy vermek için geliyorum”

İzmit Belediye Meclisinde konuşan MHP’li meclis üyesi Ayhan Arpacı, bir çok kez meclise Millet İttifakı lehine oy vermeye geldiğini ancak muhaattap bulamadığı için vazgeçtiğini ifade etti

MHP’li Arpacı’dan dikkat çeken açıklama: "Meclise millet ittifakı lehine oy vermek için geliyorum”

İzmit Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı bugün belediye binasında bulunan meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplam 21 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca Başkanlık yaptı.

SATIŞ TARTIŞMASI

Meclis toplantısının 5’inci gündem maddesinde Durhasan Mahallesi 7903 ada 7 parselde bulunan 8 bin 860 metrekare yüzölçümü olan taşınmazın ve Körfez Mahallesi 5221 ada 8 parselde bulunan 1457 metrekare taşınmazın satışının yapılması görüşüldü. İlgili maddede tartışmalar yaşandı.

“MİLLET İTTİFAKI LEHİNE OY VERMEYE GELİYORUM”

Tartışmalar sonrası MHP’li meclis üyesi Ayhan Arpacı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arpacı konuşmasında bir çok defa meclise millet ittifakı lehine oy vermek için geldiğini ancak sonradan vazgeçtiğini ifade etti. Arpacı konuşmasında, “Buraya ilk geldiğimde hak neyse adalet neyse ondan yana olacağımı söylemiştim. Emin olun çok zaman bu meclise Millet İttifakı lehine oy kullanmak için geldim. EYT dendi. Ben de EYT’liyim. Sayın Fatma Başkan Saygın bir insan, iyi bir insan, sevdiğim bir insan. Kendisi toplantılara gelmiyor. Eşitlik durumunda başkanın oy 2 oy değerinde ama başkan yok.

“MUHAATTAP YOK”

Ben yine sözümün arkasındayım. Çok defa bu meclise Millet İttifakı lehinde oy kullanmak için geldim ama vazgeçtim. Ben niye ulusal medyanın önünde yem olayım. Birşey yapmaya çalışıyoruz. Adaletli olmaya çalışıyoruz ama muhattap yok. Hepimiz İzmit’te yaşıyoruz. Hepimiz İzmitiyiz. Bence enflasyon yükseldi böyle oldu demek yerine eksik gelmeyin. Eksik geliyorsunuz. Biz 3 MHP’li meclis üyesi millet ittifak lehine oy kullansaydı yine geçmiyordu çünkü başkanınız yoktu. AKP ve MHP’NİN oyları ile kabul edilmedi dediğinde vatandaş inanıyor” dedi.