MHP’li başkan silahlı saldırıda öldürüldü

MHP Derepazarı İlçe Başkanı dün akşam silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından yaralanan Kap tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MHP’li başkan silahlı saldırıda öldürüldü

MHP Derepazarı İlçe Başkanı'ndan acı haber geldi. Tersane Çay Fabrikası’nda iş arkadaşlarıyla tartışma yaşayan Bayram K., tartıştığı kişilerce yönetime şikayet edildi. Şikayet edildiğini öğrenen Bayram K. ATV'si ilçe merkezine doğru ile seyir halinde olduğu sırada aynı fabrikada çalıştığı MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap ile karşılaştı.

TABANCAYLA ATEŞ ETTİ

Bayram K. ile aracında bulunan Şaban Kap arasında bir konuşma gerçekleşti. Bu sırada Bayram K. belinden çıkardığı tabancayla Kap'a ateş etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Göğsüne isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Kap, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan Bayram K.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olaya ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.