MHP'li Kazan'dan Hürriyet'e umre tepkisi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in umreye gidecek olan vatandaşlara hediye vermesine MHP'nin İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan tepki gösterdi.

MHP'li Kazan'dan Hürriyet'e umre tepkisi

İzmit Müftülüğünün umre için kutsal topraklara gidecek vatandaşlara verdiği umre eğitimine katılan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, eğitimin sonunda vatandaşlara üzerinde, “Hayırlı yolculuklar, Allah kabul etsin” notunun yanı sıra “İzmit Belediyesi” ve “Fatma Kaplan Hürriyet” yazılı ipli bez çanta içinde kolonya, tıraş köpüğü, şampuan, banyo lifi, permatik, tarak, tesbih, seccade, namaz örtüsü ve cüz gibi hediyeler takdim etti.

"ESNAF ALACAĞINI TAHSİL EDEMİYOR"

İzmit Belediyesi'nin bu hediyeleri vermesinin sonrasında İzmit Belediyesi MHP’li meclisi üyesi İlker Kazan, konuyla ilgili bir paylaşım yaparak, EYT’lilerin maaşları için belediyeye gidip gelerek mekik dokuduğunu, esnafın aylardır para alamadığını dile getirdi. Kazan yaptığı paylaşımda; “Sayın belediye başkanımız camilerde hediye dağıtıyor EYT’li işçi kardeşim maaşını almak için geliyor, gidiyor. Param yok diye bilboardlarda yazılar yazıyor belediyeden 6/7 aydır esnaf alacağını tahsil edemiyor ama sen gülümse izmit 5 ay sonra gönül belediyeciliği geri geliyor”