Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHRS RANDEVU ONAYLAMA NASIL YAPILIR? Hastane Randevu Onaylama Başladı Mı? MHRS Hastane Randevusu Nasıl İptal Edilir?

13 Mayıs Pazartesi günü hastanelerde yeni dönem başladı. MHRS hastane randevu alacak olan vatandaşlar onaylı randevu sistemi araştırmalarına başladı. Çok sayıda vatandaş hastane randevu onaylama nasıl yapılır sorgusuna başladı. Peki, onaylı randevu nedir, nasıl alınır? İşte yanıtı..

13 Mayıs Pazartesi günü

Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan MHRS Onaylı Randevu Sistemi start aldı. İptal edilmeyen randevuların önüne geçilmek için devreye sokulan MHRS onaylı randevu dönemi başladı. 13 Mayıs Pazartesi günü start alan onaylı randevu sistemiyle ertesi günkü randevusuna saat 20.00’ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek olan hastalar aksi durumda tekrar randevu alamayacak. Peki, onaylı randevu sistemi nedir? MHRS randevu onaylama nasıl yapılır? İşte yanıtı..

ONAYLI RANDEVU SİSTEMİ NEDİR?

MHRS Onaylı Randevu Sistem hastanelere ve hekimlere zamanı verimli kullanma imkanı sunmak üzere devreye alındı. Randevuların iptal edilmesinin ardından boş kalan kapasite hizmet bekleyen diğer hastalar için devredildi. Randevu tarihinden bir gün önce akşam saat 20.00’ye kadar randevusuna onay veren ya da gelemeyeceğini bildirmeyen vatandaşlar randevu alamayacak. www.mhrs.gov.tr internet sitesi, mobil uygulama ve ALO 182 çağrı merkezinden onay verecek.

RANDEVU ONAYLAMA NASIL YAPILIR?

Hastane randevusu olan vatandaşlar randevu tarihinden 1 gün önce saat 20.00’ye kadar onay ya da iptal işlemi yapabilecek. Son onay saatine kadar kadar randevusunu onaylamayan kişilerin randevusu sistem tarafından iptal edilecek. Randevusunu onayladığı halde gitmeyen kişiler aynı branştan 15 gün boyunca yeni randevu alamayacak. Üzerinde herhangi bir işlem yapılmayan randevular bir gün önce 20.00’de otomatik olarak iptal edilecek.

MHRS HASTANE RANDEVU ONAYI İÇİN TIKLAYIN