Miami’de restoran açtılar! Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusay işlerini Miami’ye taşıdı

Adını geniş kitlelere duyurduğu Adını Feriha Koydum dizisiyle tanınan oyuncu Ceyda Ateş, 5 yıllık sevgilisi Buğra Toplusoy ile 2018 yılında ABD'nin Miami şehrinde evlendi. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, sevimli kızları Talia ile birlikte yaşamlarını sürdürürken, şimdi de işlerini büyüttüler. Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy, Miami’de bir restoran açarak yeni bir girişime imza attılar.

Miami’de restoran açtılar! Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusay işlerini Miami’ye taşıdı

2014 yılında, aile şirketini bırakıp oyuncu sevgilisi Ceyda Ateş ile Amerika'ya taşınan Buğra Toplusoy, orada mutlu bir aile kurmayı ve başarılı bir yaşam sürdürmeyi başardı. Miami'de hem özel hayatında hem de iş dünyasında önemli adımlar atan çift, şimdi bir restoran açarak yeni bir girişime imza attılar. Evet, Buğra Toplusoy ile Ceyda Ateş, 2018 yılında Miami'de evlendiler ve 2020 yılında kızları Talia'yı dünyaya getirdiler.Ceyda Ateş, sosyal medya ve YouTube'dan gelir elde ederken, eşi Buğra Toplusoy kendi işini kurdu.

MEKSİKA RESTORANTI YOLDA

Buğra Toplusoy'un Miami'de restoran sektörüne girdiğini ve ünlü bir restoran zincirinin iki şubesini satın aldığını öğrenmek ilginç! Miami'de işlerini büyütmeye devam eden çiftin, bu yeni adımları kariyerlerinde önemli bir dönüm noktası olabilir. Buğra Toplusoy, Miami'deki restoran yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehrin ünlü iç mimarlarından Kobi Karp ile çalışarak şık bir Meksika restoranı açma hazırlığı içinde. Restoran, Miami'nin en iddialı mekanlarından biri olacak şekilde tasarlanıyor.

Kaynak: SABAH