MİCROSOFT ÇÖKTÜ MÜ? Microsoft Hata Raporu Ne Zaman Biter? Microsoft Crowdstrike Sorunu Nasıl Çözülür?

19 Temmuz Cuma günü yaşanan Microsoft Crowdstrike sorunu araştırılmaya başladı. Sabah saatlerinden bu yana devam eden Microsoft erişim sorunu ne zaman sona ereceği merak konusu oldu. Kasa ve işletme bilişim sistemlerinin etkilendiği Microsoft sorun ne zaman sona erecek belli oldu. Peki, Microsoft çöktü mü? İşte yanıtı.. Microsoft global mavi ekran sorunu

MİCROSOFT ÇÖKTÜ MÜ? Microsoft Hata Raporu Ne Zaman Biter? Microsoft Crowdstrike Sorunu Nasıl Çözülür?

Microsoft çöktü mü meran eden kullanıcılar araştırmaları hızlandırdı. 19 Temmuz Cuma günü etkili olan Microsoft Crowdstrike sorunu sosyal medyanın en çok araştırılan maddesi oldu. Twitter en çok konuşulan Microsoft sistem sorunu ne zaman sona ereceği merak edildi. Microsoft'ta yaşanan sorunun global problem dolayısıyla olduğu iddia edildi. Peki, Microsoft çöktü mü? Microsoft Crowdstrike sorunu nasıl çözülür? İşte yanıtı..

MİCROSOFT ÇÖKTÜ MÜ?

18 Temmuz 2024 Perşembe günü başlayan Microsoft sorunu büyük bir kitleyi etkiledi. Büyük hizmet kesintisi Microsoft 365 ve Azure gibi çeşitli hizmetleri etkiledi. Global çapta yaşandığı iddia edilen Microsoft Crowdstrike sorunu dünya genelinde hizmet yönetim operasyonlarında ve hizmetlerin bağlantısında etkili oldu. Söz konusu kesintiyi çözebilmek için çalışmalar sürüyor. Microsoft sorunu çözüldüğünde kullanıcıları bilgilendirileceği açıklandı.

MİCROSOFT CROWDSTRIKE SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu havalimanı, banka, hastane ve TV kanallarında kesintiye yol açan krizle ilgili, "Zarara uğrayan kurumlarla irtibata geçtik. Bir siber saldırı söz konusu değil" diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ