Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Microsoft’tan Apple tutkunlarına müjdeli haber! Uygulamayı geliştirdi; iPhone ve Mac sahiplerine seslendi! Meğer…

Windows kullanmayı seven Apple hayranları için Microsoft’tan hamle geldi. Bir yeniliğe giden Microsoft, bu yeniliği kapsamında bir uygulama geliştirdi. İşte ayrıntılar…

Windows kullanmayı seven Apple

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Microsoft, bilindiği üzere Android tabanlı işletim sistemleri ile birlikte belirli teknolojik yazılımlara sahip olan aygıtlara Windows desteğini sağlıyordu. Genellikle bilgisayarların yazılımını üstlenen Windows, son zamanlarda telefon dünyasına da girdi. Birçok telefonun yazılımını Windows ile üstlenen Microsoft, üstlenmediği markalara da Android olması halinde destek veriyordu. Microsoft’tan benzer bir hamle de iOS için geldi.

Dünyanın başka bir teknoloji devi olan Apple, özellikle kendisine has olan iOS işletim sistemi kullanması ve bu işletim sisteminin getirdiği bazı güvenlik avantajları nedeniyle son zamanlarda sıkça tercih edilmeye başlandı. Fiyatları yüksek olan Apple ürünlerinin artışına rağmen talep azalmadı. Özellikle de iPhone olarak adlandırılan telefonları ve Mac olarak adlandırılan bilgisayarları ile oldukça popüler olan Apple başta olmak üzere birçok alan için Microsoft’tan yeni bir hamle geldi. İşte ayrıntılar…

MICROSOFT’TAN IOS İŞLETİM SİSTEMİ İÇİN YENİ WINDOWS UYGULAMASI

Yeni bir uygulama geliştiren Microsoft; iOS, iPadOS, macOS, Windows ve web tarayıcıları için bir Windows Uygulaması geliştirdiğini duyurdu. Geliştirdiği bu uygulama ile temel olarak Windows 365 uygulamasını bu uygulamayla değiştirmeyi hedefleyen Microsoft, uygulamanın ayrıntılarına ilişkin bilgi verdi. Microsoft’tan gelen açıklamaya göre, eni uygulama kullanıcıları uzaktan başka bir bilgisayara bağlayarak kullanım sağlamayı da mümkün kılacak.

UZAKTAN BAĞLANMAK VE KULLANMAK ARTIK MÜMKÜN

Microsoft’tan gelen açıklama sonrasında bu sistemin bir benzerinin NVIDIA GeForce Now’da bulunduğu da dikkatlerden kaçmadı. Aynı şekilde abonelik dahilinde kullanıcılarını uzaktan başka bir bilgisayara bağlayarak oyun oynanmasına olanak tanıyan NVIDIA, web tarayıcılarından bile bu işlemi gerçekleştirmeye bir süre önce izin vermeye başlamıştı. Aynı şekilde bir uygulama geliştiren Microsoft; Windows’un bu yeni uygulaması ile iPhone, iPad ve Mac kullanıcıları için bu özelliği işletim sistemine sunacağını bildirdi. Ancak Microsoft’tan henüz Android işletim sistemli aygıtlar için bir uygulama açıklaması gelmedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABD'li teknoloji devi Apple'ın yeni
Sıradaki Haber iPhone 16 ne kadar olacak? iPhone 16 (Plus, Pro, Pro Max) kaç TL olacak?