Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Migros Market mağazalarında dev zeytinyağı indirimi! 125 TL birden düştü… Yalnızca o markalarda geçerli!

Zincir market sektörünün en güçlü isimleri arasında yer alan Migros Market, son dönemlerin en çok zamlanan ürünlerinden olan zeytinyağında indirime gitmiş olduğunu duyurdu. İşte indirimli fiyatlara dair detaylar…

Zincir market sektörünün en

Geniş ürün skalası ile dikkatleri üzerine çeken ve bu sayede de toplumun her kesimine hizmet vermeyi sürdüren Migros Market, son olarak kasım ayı indirim kampanyaları ile gündeme geldi. Hem haftalık indirim fırsatları ile hem de ürün bazlı kampanyaları ile adından söz ettiren zincir market, bugün bir indirim duyurusunda daha bulundu.

Yüksek enflasyon, üretim maliyetleri, kur farkı, akaryakıt zamları, vergiler derken rekor seviyelere ulaşan ve bu neden ile de milyonlarca tüketiciyi köşeye sıkıştıran gıda fiyatlarına karşın devreye giren Migros Market, bünyesinde satışa sunmuş olduğu bazı zeytinyağı ürünlerinde fiyat değişikliğine gitmiş olduğunu bildirdi. Söz konusu indirimli ürünlere Kocaeli ilinde ve diğer illerde hizmet veren mağazalarının yanı sıra sanal mağazası aracılığı ile de erişim sağlanabileceğin ifade eden zincir market, kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

2 LİTRELİK ZEYTİNYAĞI ÜRÜNLERİNDE FİYATLAR DİBE ÇEKİLDİ

Tüketicilerin büyük bir bölümünün mevcut maaşları ile geçinmekte güçlük çektikleri şu günlerde, marketlerin düzenlemiş oldukları indirim kampanyaları her zamankinden daha büyük bir öneme sahip olmaya başladı. Hiç değil ise temel gıda ürünlerine uygun fiyatlar karşılığında erişim sağlıyor olabilmek isteyen tüketiciler, son olarak bu haftanın fırsat kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren zincir market Migros’tan önemli bir açıklama geldi.

Son dönemlerin en çok zamlanan gıda grupları arasında yer alan zeytinyağında fiyat değişikliğine gidilmiş olduğunu belirten zincir market Migros, 2 L’lik iki yağ için fiyatları dibe çekmiş olduğunu bildirdi.

MİGROS İNDİRİMLİ ZEYTİNYAĞ ÜRÜNLERİ

Mağazalarında, sanal mağazasında ve mobil uygulamasında satışa sunmuş olduğu bazı zeytinyağı ürünlerinde fiyat değişikliğine gitmiş olduğunu belirten Migros Market, ilgili ürünleri şu şekilde sıraladı:

– Komili Natural sızma zeytinyağı meyvemsi lezzet 2 L: 594,90 TL yerine 469,90 TL

– Komili Riviera zeytinyağı 2 L: 519,90 TL yerine 419,90 TL

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…