Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman başlayacak?

Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman başlayacak?

EURO 2024 ve 2026 Dünya Kupası Elemeleri nedeniyle Süper Lig'e verilecek olan milli maç arası tarihleri ve fikstür bilgileri açıklandı. A Milli Takımımız, bu kapsamda EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Galler ile ve bir önceki maçta Almanya ile karşı karşıya gelecek.

Bu önemli karşılaşmalar nedeniyle Süper Lig'de yaklaşık 2 haftalık bir milli maç arası verilecek. Sporseverlerin merakla beklediği "Süper Lig'de milli ara ne zaman başlayacak?" sorusuna ise yanıt geldi. 2023-2024 sezonunda Süper Lig'in 12. haftası 12 Kasım Pazar günü sona erecek ve 13 Kasım itibariyle milli maç arası başlamış olacak.

Milli Takımımızın Galler ile yapacağı kritik mücadele 21 Kasım 2023'te Galler'de gerçekleştirilecek. Ancak bu maç öncesinde, programda bir değişiklik olmaması durumunda, 18 Kasım'da Almanya ile hazırlık maçına çıkılacak.

Milli maç arasının ardından Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam edecek. 25 Kasım'da yeni hafta maçlarıyla Süper Lig tekrar başlamış olacak.

Türk futbolseverler, milli aranın ardından Süper Lig'de takımlarının performanslarını yakından takip ederek, A Milli Takımımızın da eleme maçlarında başarılı olmasını umut ediyor.