MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA? Türkiye Galler Maçı Saat Kaçta? Galler Türkiye Maçı Şifresiz Mi? Galler Türkiye Maçı İlk 11

Türkiye A Milli Futbol Takımı için kritik gün geldi çattı. 6 Eylül Cuma günü oynanacak Türkiye vs Galler maçı için hazırlıklar tamamlandı. Milli maçları kaçırmayan taraftarların UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçı için geri sayımı başladı. Peki, milli maç hangi kanalda, saat kaçta? İşte yanıtı..

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA? Türkiye Galler Maçı Saat Kaçta? Galler Türkiye Maçı Şifresiz Mi? Galler Türkiye Maçı İlk 11

Türkiye A Milli Futbol Takımı kader gününde rakibi Galler ekibi oldu. 6 Eylül Cuma günü oynanacak UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Türkiye deplasmanda Galler ile randevulaştı. Kozlarını paylaşacak olan Türkiye vs Galler maçı kazanan turnuvaya avantajla başlamış olacak. Peki, milli maç hangi kanalda, saat kaçta? Galler Türkiye maçı şifresiz mi? İşte ? Galler Türkiye maçı A Milli Takım kadrosu..

TÜRKİYE GALLER MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımı 6 Eylül 2024 Cuma günü deplasmanda Galler ile oynayacak. Cardiff Şehir Stadı'nda yapılacak olan milli maç saat 21.45'te başlayacak. TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Türkiye vs Galler maçı Norveç Futbol Federasyonu'ndan hakem Rohit Saggi düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak.

A MİLLİ TAKIM KADROSU

Altay Bayındır

Mert Günok

Muhammed Şengezer

Uğurcan Çakır

Abdülkerim Bardakcı

Kaan Ayhan

Çağlar Söyüncü

Mert Müldür

Samet Akaydın

Emirhan Topçu

Eren Elmalı

Merih Demiral

Zeki Çelik

Hakan Çalhanoğlu

İsmail Yüksek

Okay Yokuşlu

Orkun Kökçü

Salih Özcan

Yusuf Özdemir

Arda Güler

Barış Alper Yılmaz

Kerem Aktürkoğlu

Can Uzun

Eren Dinkci

İrfan Can Kahveci

Kenan Yıldız

Umut Nayır

Kaynak: HABER MERKEZİ