Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli sporcumuz Almanya’dan şampiyonlukla dönüyor

Milli sporcu Mehmet Kazan, Uluslararası Erkekler ve Kadınlar Engelliler Şampiyonası’nda şampiyonluğun ve kupanın sahibi oldu.

Milli sporcu Mehmet Kazan,

GolfPark Leipzig’de dün ve bugün düzenlenen müsabakada Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Danimarka, Avusturya, Belçika ve Slovenya’dan katılan 42 erkek, 42 kadın sporcu yer aldı. Organizyonda Türkiye’yi, TGF Genel Sekreteri Ufuk Birdal Alvaç önderliğinde Engelliler Golf Milli Takımı sporcularından Mehmet Kazan temsil etti. Şampiyonada ayrıca Türk sporcularından Karahan Yıldırım da yer aldı.

HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE…

İki raund olarak oynanması planlanan EDGA Alman Uluslararası Erkekler ve Kadınlar Engelliler Şampiyonası’nın ikinci raundu, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Şampiyona, ilk raund üzerinden değerlendirildi. Engelliler Golf Milli Takımı sporcularından Mehmet Kazan, birinci raundu 73 (+1) gross skorla oynayarak kendi kategorisinde birinci oldu.

KUPANIN SAHİBİ OLDU 

Milli sporcu Mehmet Kazan elde ettiği bu skorla, EDGA Alman Uluslararası Erkekler ve Kadınlar Engelliler Şampiyonası’nda şampiyon olarak kupanın da sahibi oldu. Organizasyonda yer alan Türk sporcu Karahan Yıldırım ise stableford kategoride 41 stableford puanla birinci oldu.