Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milliler Çekya maçı hazırlıklarına başladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşen idmanda dünkü Portekiz müsabakasına 11’de başlayan futbolcular salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular koşu ve ısınma ile başladıkları ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmana, top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti.

ARDA GÜLER DÜZ KOŞU YAPTI

Sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen İrfan Can Kahveci de idmanın ilk bölümünde takımla birlikte yer aldı. Arda Güler günü düz koşuyla geçirirken, dizinde ağrısını bulunan tecrübeli file bekçisi Mert Günok’un tedavisine ise devam edildi. Öte yandan antrenmanı TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da saha kenarından izledi.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. milli takımın her başarısız oldugu platformlarda tek suçlu bana göre hamit altıntop dur türkiye için yararlı degil zararlı bir insandır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel
Sıradaki Haber Devlet Bahçeli: “Türk milletinin dünyaya mesajı”