Milyonlar onu konuşuyor! ‘Abe sıcaktır’ dedi, gündem oldu

Diyarbakır'da, Anzele Parkı'ndaki havuzda soğuk havaya rağmen yüzen 12 yaşındaki Halil Alasan'ın "Abe sıcaktır" şeklindeki titrek röportajı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Halil'in bu sıradaki halini çeken İHA muhabiri, soğuktan titreyen çocuğun sözlerini kaydederek viral bir içerik oluşturdu.

Milyonlar onu konuşuyor! ‘Abe sıcaktır’ dedi, gündem oldu

Sosyal medya fenomeni haline gelen Halil Alasan, röportajın ardından yaşadığı popülerliği paylaştı. Çocuk, ünlülerin ve sosyal medya kullanıcılarının sık sık kendisiyle fotoğraf çekildiğini belirterek, bazen bu durumdan sıkıldığını ifade etti. Halil, "Beni görenler sürekli fotoğraf ve video çekiyor. Çoğu zaman talep edenleri geri çevirmiyorum ama bazen sıkıldığımda da bunu belirtiyorum. Kışın soğuk olmasına rağmen suya girmem titrememe neden oldu" dedi.

FENOMEN OLACAĞINI HİÇ BEKLEMİYORDUK

Halil'in babası Murat Alasan, çocuğunun Diyarbakır'ın şivesiyle şehri tanıttığını ve bu popülerliğin aileye olumlu katkılar sağladığını belirtti. "Halil’in fenomen olacağını hiç beklemiyorduk, ama çok güzel bir gelişme oldu. Bu durum onun için de ailesi için de faydalı olacaktır" diye ekledi.

Kaynak: İHA