Miraç Kandili Mesajları RESİMLİ DUALI: Etkileyici Miraç Kandili Mesajları! Miraç Kandili Dualı Mesaj! Tüm İslam Aleminin Miraç Kandili Mübarek Olsun

Miraç Kandili için mesaj örnekleri araştırıldı. Müslümanlar için özel olan Miraç Kandili bugün eda edildi. 6 Şubat Salı günü Miraç Kandili ile ilgili resimli mesajlar sorgulandı. İbadetlerine ağırlık veren vatandaşlar bugün sevdiklerine atabileceği etkileyici Miraç Kandili mesajları öğrendi. Tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun..

Miraç Kandili dualı mesaj araştırmaları hızlandı. Miraç kandili gecesinde ibadet, dua, zikir ve tefekkür gibi ibadetlerde bulanan Müslümanlar harekete geçti. Bu özel günde sevdiklerinin kandilini kutlamak isteyen vatandaşlar Miraç Kandili mesajları resimli dualı örnekleri inceledi. Hz. Muhammed'in göğe yükselişini simgeleyen Miraç gecesinde Kur’an-ı Kerim okumak, Namaz kılmak, Dua etmek, Tesbih çekmek, Tefekkür etmek oldukça önemlidir. Hz. Muhammed'in Mekke'den Kudüs'e ve oradan da göklere yükseldiği ve Allah ile buluştuğu gecede etkileyici Miraç Kandili mesajlar sizler için derlendi. İşte Miraç Kandili kısa mesaj..

MİRAÇ KANDİLİ KISA MESAJ

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Miraç kandilinizi kutlarım.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Miraç kandiliniz kutlu olsun!

Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Miraç Kandiliniz mübarek olsun...

Tüm İslam âleminin Miraç Kandili mübarek olsun. Bu kutlu gecenin tüm dünya için salgın hastalıklardan arınmış, sağlıklı, huzurlu ve bereketli günlere vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Türk İslam âleminin Miraç kandili kutlu olsun.

Tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili kutlu olsun... Allah'ım dua ediyorum bu illetten umarım bir an önce tüm insanlık kurtulur.

Miraç Kandili Mesajları RESİMLİ DUALI: Etkileyici Miraç Kandili Mesajları! Miraç Kandili Dualı Mesaj! Tüm İslam Aleminin Miraç Kandili Mübarek Olsun - Resim : 1

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Ey Rabbim! Bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun!

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Ellerin duaya uzandığı sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç... Bugün günahlarından olabildiğince kaç çünkü bugün Miraç kandili... Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..