Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Miss Switzerland finalisti Kocası Tarafından Öldürüldü

38 yaşındaki eski model, 13 Şubat’ta Binningen’deki evinin çamaşır odasında ölü bulunmuştu. 41 yaşındaki kocası tutuklandı ve daha sonra suçunu itiraf etti.

38 yaşındaki eski model,

RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK

Otopsi, Bayan Joksimovic’in ölümünden önce boğulduğunu tespit etti, bu ayrıntı Thomas tarafından itirafında doğrulandı. Vücudu çamaşır odasında parçalandı ve kimyasal bir solüsyonda eritildi. Thomas, karısını kendini savunmak için öldürdüğünü ve karısının kendisine bıçakla saldırdığını iddia ediyor. Cinayetten sonra paniklediği ve karısının vücudunu parçalamaya başladığı bildiriliyor.

Ancak, tıbbi-adli raporlar Thomas’ın kendini savunma iddiasını çürütüyor. Araştırmacılar Thomas’ta “somut bir akıl hastalığı belirtisi” buldular ve onu “sadist eğilimlere” sahip olarak tanımladılar. Karısının öldürülmesinden sonra “dikkat çekici derecede yüksek seviyede suç enerjisi, empati eksikliği ve soğukkanlılık” olduğunu belirttiler.

Savcılar ayrıca Thomas’ın daha önce karısını boğduğunu açıkladı. Ek olarak, eski bir partner, bir keresinde güzellik kraliçesini boynundan tuttuğunu ve kafasını duvara çarptığını iddia etti.

KRİSTİNA JOKSİMOVİC KİMDİR?

Sırp kökenli Binningen doğumlu Kristina Joksimovic, başlangıçta modellik kariyerine yöneldi, 2003’te Miss Northwest Switzerland unvanını kazandı ve 2008 Miss Switzerland yarışmasında finalist oldu. Daha sonra koçluğa geçti, hevesli modellere ve iş kadınlarına özgüven kazandırma ve kişisel ve profesyonel varlıklarını geliştirme konusunda güç verdi. Ayrıca, bir koçluk ajansını başarıyla yönetti ve BT işe alımında çalıştı.