MOLDOVA-GÜNEY KIBRIS KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Moldova Güney Kıbrıs Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı devam ediyor Moldova Güney Kıbrıs ilk 11 belli̇ oldu Moldova Güney Kıbrıs maçı saat kaçta, hangi kanalda?

MOLDOVA-GÜNEY KIBRIS KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Moldova Güney Kıbrıs Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Avrupa Şampiyonası elemelerinde Çekya ve Polonya'yla aynı grupta yer alan Moldova sekiz karşılaşmada sadece iki kez kaybetmişti. Mart ayındaki hazırlık mücadelelerinde de Cayman Adaları'nı farklı geçerken Kuzey Makedonya'yla berabere kalmayı başardılar. Kadro kalitesi bakımından şüphesiz hala mütevazı bir ekip görüntüsündeler ancak bu hazırlık maçına oldukça özgüvenli ve moralli geleceklerini söyleyebiliriz. Rakibinin aksine felaket bir eleme sürecini geride bırakan Güney Kıbrıs zor gruba düşmenin de etkisiyle puansız kalmış ve sadece üç gol atabilmişti. Yıllardır kronikleşen gol problemine çözüm üretebilmiş değiller. Öte yandan maçın hem hazırlık mücadelesi hem de iki taraf açısından da 'kazanılabilir' bir karşılaşma olması sebebiyle bu sefer çok katı bir savunma anlayışı beklemiyorum.

MOLDOVA GÜNEY KIBRIS KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı Moldova Güney Kıbrıs karşılaşmasıyla devam ediyor. Moldova Güney Kıbrıs karşılaşması saat 19:00 yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

GÜNEY KIBRIS

Avram, Reabcuik, Posmac, Focsa, Caimacov, Ionita, Rata, Stina, Platica, Postolacnhi, Domaşcan

MOLDOVA

Pentz, Wöber, Posch, prass, Danso, Wimmer, Baumgartner, Schmid, Seiwald, Grillitsch, Arnautovic

Kaynak: Hilal Sarıyar