Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Montella: Saatleri sayıyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galler maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında “En iyi şekilde hazırlandık, yarın için saatleri sayıyoruz” dedi.

A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Fiziksel kondisyonunuz tam oturmamış olabilir. Rakiple alakalı şunu söyleyebiliriz, Premier Lig’in ne kadar zor olduğunu biliyoruz. O yüzden kadrolarına baktığımızda futbolcuların çoğu o ligde oynuyor. Yeni hocaları var ama taktiksel olarak 1 maç bile yapmadılar. En iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık çünkü elimizde neler yapabilecekleriyle ilgili bir veri yok. O yüzden bazen bu tarz maçları kestiremiyorsunuz. En iyi şekilde hazırlandık, yarın için saatleri sayıyoruz” dedi.

“SAATLERİ SAYIYORUZ”

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup maçında yarın saat 21.45’te Galler ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile futbolculardan Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu. En iyi şekilde Galler maçına hazırlandıklarını ve maç saatini de sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Vincenzo Montella, “Böyle bir turnuva geçirdiğimiz için gururluyuz. Son maçta daha farklı bir skorla da ilerleyebilirdik. Orada hayalimizi durdurmak zorunda kaldık. Burada bir kez daha oyuncularıma Avrupa Şampiyonası’nda gösterdikleri performans ve fedakarlık için bir kez daha teşekkür ediyorum. Turnuvadan sonra sevgi yağmuruna tutuldum. Artık geçmişte kaldı. Şimdi yeni futbolcularımızın da dahil olduğu yeni maceraya başlıyoruz. 22 senelik bir hasret var, onu bitirmek istiyoruz. Eylül ayı kritik bir aydır futbolcular için. Fiziksel kondisyonunuz tam oturmamış olabilir. Rakiple alakalı şunu söyleyebiliriz, Premier Lig’in ne kadar zor olduğunu biliyoruz. O yüzden kadrolarına baktığımızda futbolcuların çoğu o ligde oynuyor. Yeni hocaları var ama taktiksel olarak 1 maç bile yapmadılar. En iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık çünkü elimizde neler yapabilecekleriyle ilgili bir veri yok. O yüzden bazen bu tarz maçları kestiremiyorsunuz. En iyi şekilde hazırlandık, yarın için saatleri sayıyoruz” şeklinde konuştu.