Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MOSSAD isimli hesap Hasan Bitmez’i paylaştı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in İsrail ve AK Parti’yi hedef aldığı konuşması sonrası kalp krizi geçirmesi siyonist hesapları sevindirdi.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in meclis bütçe görüşmelerinin yapıldığı oturumda AK Parti iktidarının Siyonist İsrail rejimiyle olan diplomatik ilişkileri ve ticari, lojistik desteğini eleştirdiği konuşması sonrasında kalp krizi geçirdi. Aniden fenalaşan ve yere yığılan Bitmez’in durumu hala kritik.

SİYONİSTLER SEVİNDİ

Bitmez’in İsrail’i hedef alması sonrası kalp krizi geçirmesi nedenile Siyonist İsrailli sosyal medya hesapları o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. İsrail istihbarı ile ilgili paylaşımlar yapan Mossad Commentary isimli hesap da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımda “Bir Türk milletvekili İsrail konusunda öfkeleniyor ve ardından kalp krizi geçirerek yere yığılıyor. Yoğun bakımda” paylaşımı yaptı.

ÖLDÜ DİYE PAYLAŞIM YAPTI

Bünyamin Lachkar isimli Siyonist İsrailli hesabı yaptığı saygısız paylaşımda, “Hanuka mucizesi. TBMM’den bir milletvekili, Erdoğan’a İsrail’le hâlâ işbirliği yaptığı gerekçesiyle saldırdı, yanında “İsrailli katiller” tabelası vardı ve “Allah cezanızı versin” dedi. Sonra düştü ve kalp krizinden öldü. Allah muhtemelen İsrail’den yanadır” şeklindeki ifadeleri kullandı.

“TANRI KONUŞTU”

“Haber İsrael” isimli Siyonist hesaptan, “Allah’ın gazabı” diyen Türk Milletvekili Hasan Bitmez, saniyeler içinde kalp krizi geçirdi. Ve Tanrı konuştu” şeklindeki paylaşım yapıldı.