Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motosiklet kazası: 15 yaşındaki genç ağır yaralandı

Amasya’nın Taşova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki genç ağır yaralandı.

Amasya’nın Taşova ilçesinde sürücüsünün

Edinilen bilgiye göre, Amasya istikametine doğru seyir halinde olan 05 HN 671 plakalı motosiklet, Kum ocağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Motosiklet sürücüsünün kimliği henüz belirlenemezken, kazada yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki Necmi Gider ağır yaralandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu motosiklet, kaza noktasından yaklaşık 200 metre ileride yonca tarlası içinde bulundu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kazanın ardından kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Necmi Gider’in iç kanaması olduğu tespit edilerek, önce Taşova Devlet Hastanesi’ne ardından da Amasya Sabuncuoğlu Şeraffeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gider’in hayati tehlikesi devam ediyor. Polis ekipleri, kazanın nasıl gerçekleştiğini ve sürücünün olay yerinden neden kaçtığını araştırıyor. Motosiklet  sürücüsünün kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sakarya'nın Karasu ilçesinde görevi başındayken
Sıradaki Haber Görev sırasında kalp krizi geçiren polis son yolculuğuna uğurlandı