Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MSB BEDELLİ ASKERLİK SON DAKİKA: Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Temmuz Ayı Bedelli Askerlik Zammı Kaç TL Oldu?

MSB yılın ikinci yarısı için bedelli askerlik tutarını açıkladı. 2024 Ocak ayında 182 bin 609 TL olarak açıklanan bedelli askerlik temmuz zammı belli oldu. MSB bedelli askerlik ne kadar oldu merak eden yükümlülerin ödeyeceği tutar netleşti. İşte temmuz ayı bedelli askerlik ücreti..

MSB yılın ikinci yarısı

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği bedelli askerlik temmuz zammı netleşti. 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanan TÜİK haziran ayı enflasyon oranı aylık 1,64 yıllık 71,60 oldu. 28 Haziran’a kadar yapılan başvurularda 182.609 TL olan bedelli askerlik ücreti zamlandı. Milli Savunma Bakanlığı bedelli askerlik ücretleri ve müracaatlarına ilişkin son dakika açıklaması az önce geldi. Peki, bedelli askerlik ne kadar? 2024 temmuz ayı bedelli askerlik kaç TL oldu? İşte merak edilen rakam..

BEDELLİ ASKERLİK NE KADAR OLDU?

MSB temmuz ayı bedelli askerlik açıklamasında, “Hazine ve Maliye Bakanlığınca “Mali ve Sosyal Haklar” genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 2024 yılının ikinci altı ayı için 217.871,04 (iki yüz on yedi bin sekiz yüz yetmiş bir lira dört kuruş) olmuştur. 08 Temmuz 2024 tarihinden itibaren bedelli askerlik müracaat işlemleri başlamıştır. Sonuç olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; ülkemizin savunma ve güvenliği için kendisine tevdi edilen tüm görevleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük bir azim ve karalılıkla yerine getirmeye devam edecektir.”