Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 1 Şubat 2024 CANLI YAYIN İZLE! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube! ATV Müge Anlı Canlı Yayın Tek Parça İzle

Haftanın dördüncü gün yayını ile ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın başladı. 1 Şubat Perşembe günü ekrana gelen Müge Anlı canlı izle ekranında yaşananlar merak konusu oldu. ATV Müge Anlı canlı yayın izleyenlere çifte cinayet detayları verildi. İşte Müge Anlı 1 Şubat 2024 canlı izle ekranı..

Haftanın dördüncü gün yayını

ATV Müge Anlı canlı yayın başladı. Milyonların seyre daldığı Müge Anlı Şerife olayında sır perdesi aralandı. 1 Şubat Perşembe günü ekrana gelen ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle youtube ekranında yaşananlar kan dondurdu. Haftanın dördüncü gün yayını ile izleyenlerin karşısına çıkan Müge Anlı canlı yayında Zeynel Boyacı katil zanlısı için yolun sonu cezaevi oldu. Kasten öldürme suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen Zeynel Boyacı, eşi ve Zeynel Boyacı’nın canı istemediği için öldürmekten son anda vazgeçtiği arkadaşı hakim karşısına çıkarıldı. Şok detaylar geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası bugün Müge Anlı canlı izle ekranında. İşte Müge Anlı 1 Şubat 2024 canlı yayın izle ekranı..

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 1 ŞUBAT 2024

Müge Anlı’da açığa çıkan çifte cinayet herkesi şok etti. Katil zanlısı için yolun sonu cezaevi oldu. Kasten öldürme suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen Zeynel Boyacı, eşi ve Zeynel Boyacı’nın ‘canı istemediği için öldürmekten son anda vazgeçtiği’ arkadaşı hakim karşısına çıkarıldı. Arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken İlknur Boyacı ise ev hapsine çarptırıldı. Baldızını ve yakın arkadaşını öldürdüğünü kabul eden Zeynel Boyacı içinse mahkemenin kararı sürpriz olmadı. İhanet ağının kurbanı olan genç aşçı Yusuf Kavuk son yolculuğuna uğurlandı.  31 yaşındaki aşçı Yusuf Kavuk’un cenazesine Bilecik’te ulaşılmıştı. Cumartesi günü memleketi olan Kahramanmaraş’ta sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

ATV MÜGE ANLI BUGÜNKÜ PROGRAMI CANLI İZLE YOUTUBE

Kızının evliliğinde dikkat çeken iddialar ekrana geldi. Kayınpederinin evi annesinin üzerine nasıl geçti merak edildi. Hasan Hüseyin Çelik’in şüpheli kaybında dikkatleri üzerine çeken kızı Şerife Çiçek ve evliliği hakkında hayrete düşüren iddialar gündeme geldi. İddiaları reddeden Şerife Çiçek’in kendisine şahit tutmak için konuşsun dediği kayınpederi ve kayınvalidesi konuştu. Ancak söyledikleri hiç de Şerife Çiçek’in duymayı umduğu gibi değildi. Hasan Çelik’in iş arkadaşı Şener Yıldırım, ”Karısı ve kızını iki kişi ile kavga ederken gördüm” dedi. Sırra kadem basan Hasan Hüseyin Çelik’in birlikte çalıştığı Şener Yıldırım’ın anlattığını göre, arkadaşı kendisine kazandığı parayı eşi Seher Çelik’in almasından dert yanıyordu. Çarpıcı bir iddiada bulunan Şener Bey, Şerife Çiçek ve Seher Çelik’in beyaz araçla geldikleri merkeze uzak bir yerde iki erkekle tartışırken gördüğünü öne sürdü.