Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 10 Ekim Canlı İzle! ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Gündüz kuşağı rekorlar kitabına adını yazdıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. 10 Ekim Salı haftanın ikinci canlı yayınına başlayan Müge Anlı yeni bölüm geldi. Bedriye Kılıç olayında flaş detaylar ortaya çıktı. “35 yaşındaki karımı lunaparkta aradım” diyen Tayfur ne saklıyor merak edildi. ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Ekim Salı canlı yayın başladı. İşte merak edilen Müge Anlı 10 Ekim canlı yayın ekranı..

Gündüz kuşağı rekorlar kitabına

Türkiye’nin sevdiği dobra isimlerden Müge Anlı yeni güne start verdi. ATV’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni güne bomba giriş yaptı. Haftanın beş günü saat 10.00’da canlı yayına çıkan araştırmacı gazeteci 10 Ekim yayınını açtı. Müge Anlı İle Tatlı Sert izleyicileri yeni bölüm öncesi Müge Anlı canlı yayın, Müge Anlı canlı izle, 10 Ekim Müge Anlı kaçta başlıyor araştırması yaptı. Milyonların pürdikkat takip ettiği Müge Anlı Bedriye Kılıç olayında şüpheler arttı. Tayfur, “35 yaşındaki karımı lunaparkta aradım” dedi. Merakla beklenen ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Ekim Salı canlı yayın haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Müge Anlı 10 Ekim canlı izle ekranı..

10 EKİM MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 10 EKİM 

ATV ekranlarının rekortmen yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert 9 Ekim Pazartesi yayınında Cem Koç hiç görmediği annesini aramak için stüdyoya geldi. Cem Koç’u 2002’de dünyaya getiren Nazan Reyis, Trabzonlu. Ümraniye ve Eyüpsultan’da yaşamış. 21 yıllık hasret Müge Anlı’da son buldu. Cem’in annesi Nazan Reyis canlı yayına bağlandı. Nazan Hanım ağlamaktan oğlu Cem ile konuşamadı. Annesine seslenen Cem ‘seni bulmam gerekiyordu’ dedi. Nazan Reyis, Cem’i babasına bırakmadığını kendisinin alıp götürdüğünü kendisinin çok çektiğini söyledi. En kısa sürede görüşeceklerini söyleyen anne Cem’in kardeşleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Bedriye Kılıç’ın kaybında şüphe uyandıran noktalar ortaya çıktı. ”35 yaşındaki karımı lunaparkta aradım” diyen Tayfur, o gün Yalvaç’taki yol ile Tekke’deki yolu neden söylemedi merak edildi. Alkol yüzünden söylemedim diyen Tayfun “başka bir şey yüzünden saklamadım” dedi. Polise neden söylemediği ısrarla sorulunca suçlu çıkarsam tamam dedi. Lunapark’ta aradım dediği karısını orada aramadığı da ortaya çıkınca inkar etmeye devam etti.

Kiraz işçisini çalıştığı yerden eve bırakan servis şoförü ”Kocası, Bedriye Kılıç’a güvenmiyordu” dedi. Bedriye Kılıç’ın kaybolduğu günün akşamı hayatına son verme girişiminde bulunan kocası bu girişimi anlatırken bir isimden bahsetmişti. Canına kıyma girişiminden haberdar ettiği arkadaşı aynı zamanda çiftin kiraz hasatındaki gerginliklerine şahit olan ve onları eve bırakan servis şoförü konuştu. Kendisine Bedriye ile röportaj yapıldığı için kıskandığını sinirlendiğini anlattığını ve kendisine sakin olmasını söylediğini anlatan kişi, Bedriye’yi de evde kavga etmemesi konusunda uyardığını söyledi.

MÜGE ANLI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN