Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜGE ANLI 19 NİSAN 2024 CANLI YAYIN İZLE: ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle! 19 Nisan Müge Anlı Canlı Yayın! Müge Anlı Son Bölüm Full İzle Youtube

ATV yıldızı Müge Anlı canlı yayın başladı 19 Nisan Cuma günü haftanın son canlı yayını ile sevenlerinin karşısına çıkan Müge Anlı bugünkü program tek parça izle başladı. Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu davasında flaş gelişmeler ekrana geldi. İşte 19 Nisan ATV Müge Anlı canlı yayın izle 2024 bugün ekranı..

ATV yıldızı Müge Anlı

ATV ekranında yayın hayatına devam eden Müge Anlı 19 Nisan 2024 yayını başladı. 19 Nisan Cuma günü izleyici karşısına çıkan Müge Anlı bugünkü program tek parça izle şok eden gelişmeler yaşandı. Tüm Türkiye’nin takip ettiği Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu davasında flaş gelişme yaşandı. Duygu Nebioğlu’nun ablasının Uğur Dündar’a açtığı davada Müge Anlı’dan, “Babası Uğur Dündar değil başka ünlü bir isim” açıklaması geldi. 19 Nisan Müge Anlı programı canlı izle ekranı haberimizde. İşte ATV Müge Anlı canlı yayın izle 2024 bugün linki..

MÜGE ANLI BUGÜNKÜ YAYINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI BUGÜNKÜ PROGRAMI CANLI İZLE

ATV Müge Anlı canlı yayın alıkonduğu söylenen baba Azmi ile kızları ve eski sevgilisi yüzleşti. 19 Nisan Müge Anlı izle Azmi Bey’in eski sevgilisi Sebahat Hanım, “Sen bana sözler verdin, yanındaki kadın için beni yarı yolda bıraktın. O kadın için bana tokat attın. 11 ay sonra başkalarıyla mesajlaştın, görüntülü konuştun” dedi. Azmi Bey ise Sebahat’a ısınamadığını ve onunla anlaşamadıklarını söyledi. Müge Anlı son bölüm full izle Ayide Hanım’ı tanıdığını iddia eden çok sayıda kişi olduğu ortaya çıktı. Yayına bağlanan eski eşinin kızı, Ayide’nin bir sürü ev eşyası alıp babasına ödettiğini, Cennet ve Gülşen’i görünce kendisi ve ablasının aklına geldiğini, Ayide’den çok çektiklerini, ona hakkını helal etmediğini söyledi. Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı Müge Anlı buldu. Suphiye Orancı, “Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez” dedi.