Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 23 Ocak CANLI YAYIN İzle! Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert! 23 Ocak Müge Anlı Yeni Bölüm

ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. 23 Ocak Salı günü ekrana gelen Müge Anlı canlı izle ekranı açıldı. Haftanın ikinci günü yayınlanan Müge Anlı ATV canlı yayın başladı. Filmleri aratmayan Ahsen Yıldırım babası Mustafa’nın bir çocuğu daha çıktı. İşte 23 Ocak Müge Anlı canlı yayın izle ekranı..

ATV yıldızı Müge Anlı

Müge Anlı canlı yayın başladı. 23 Ocak Salı günü ekrandaki yerini alan Müge Anlı ve Tatlı Sert canlı yayın akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Ailesini bulmak için gelen Ahsen Yıldırım 21 yıl önce bir cami avlusuna terk edildiğini söyledi. Yeşilçam filmlerine konu olan hayat hikayesiyle herkesi şaşırtan Ahsen canlı yayına çıktı. Kendisinden başka 9’dan fazla kardeşi olduğu ortaya çıkan Ahsen, babasını bulduğuna bulacağına pişman oldu. Annesinin babası tarafından Gülhane Parkı’nda dilendirildiği, akıl sağlığının yerinde olmadığını öğrenen Ahsen üzüldü. Müge Anlı canlı izle ekranı geldi. 23 Ocak Salı günü yayına giren Müge Anlı canlı ekranda Ahsen’in babası Mustafa, genç bir kadına cinsel istismarda bulunduğu ve o istismardan bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı. Olaylar karşısında adeta kanı donan Müge Anlı, “Böylesi ile ilk kez karşılaşıyorum. Kaç çocuğun çıkacak daha?” dedi. 23 Ocak Salı günü ATV canlı yayın izle Müge Anlı izlemeyi unutmayın. İşte ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert linki..

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE BUGÜN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 23 OCAK

Müge Anlı son bölüm Necmiye Güney’i tanıyan muhtar konuştu ve ”Sevgilisinin ona ve annesine zararı dokundu” dedi. Ahsen Nur Yıldırım’ın her geçen gün kardeş sayısı artmaya başladı. Anne Necmiye Güney’in ölümüne dair akıllarda soru işaretleri oluştu. Yayının ardından ekip araştırma yapmak üzere Necmiye Hanım’ın memleketi Tekirdağ’a gitti. Tanıyan akrabası olan muhtar Cihan Erdal Demirbaş Güney ailesine ilişkin bildiklerini anlattı. Her gün yeni bir çocuğun varlığı öğrenilen Ahsen’in babası Mustafa için ‘Yangında hayatını kaybeden bir çocuğu daha var” denildi. Yayına bağlanan Hülya Hanım, Necmiye Hanım’ın vefat ettiğini hatırlamadığını, en son doğum yaptıktan sonra oradan taşındıklarını söyledi. Hülya Hanım’ın yeni iddiasına göre evde yangın çıktı ve bir çocuk da yangında öldü. Komşular evden çocuğu çıkardı. Mustafa Bey ise bu iddiaların yalan olduğunu söyledi. İddiaların odağındaki muhtarın eşi, ”Aramızdaki mesafenin nedeni ilişki iddiası değildi” dedi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV CANLI YAYIN İZLE

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Ocak Salı yayınında Ayşe Uçar, Asuman Tombak’la aralarında Gökhan Tombak’ın eve başka bir kadın getirdiği söylentisine dair bir konuşma geçti. Peki olay gecesi iddiaların odağındaki muhtarın evinde neler yaşandı anlattı. Olay günü eşinin eve geldiğini, “çok yorgunum yatalım” dediğini ve yattıklarını sonrasında zilin çaldığını anlattı. Ardından Gökhan’ın ölüm haberinin geldiğini ve eşinin de hemen oraya gittiğini söyledi. Yayını ihbar kabul eden Aile Bakanlığından bırakılan çocukların babası ile ilgili suç duyurusu yapıldı. 32 yaşındaki Ali Diken nerede merak edildi. 20 Aralık 2023 Çarşamba günü motosikletiyle Antalya’dan kaybolan genç adam aranıyor. 34 gündür kendisine ulaşamayan ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi. Motokurye olarak çalışan Ali Diken’den bir iz aranıyor.