Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 26 Şubat 2024 CANLI İZLEME EKRANI: ATV Müge Anlı Bugünkü Bölümü Canlı İzle Youtube! 26 Şubat Müge Anlı Son Bölüm Full İzle

Yepyeni bir haftaya başlayan Müge Anlı canlı yayın geldi. Müge Anlı 26 Şubat 2024 Pazartesi yayınında 2 yaşındayken kaçırılan Gamze bebek akıbeti ekrana geldi. Yasemin ile kasap Mümin’in aşk yaşadığı, kaçırılan Gamze’nin şimdi 22 yaşında olduğu ve Mümin’in evinde olduğu söylendi. İşte 26 Şubat Müge Anlı canlı izle ATV ekranı..

Yepyeni bir haftaya başlayan

ATV yıldızı Müge Anlı canlı yayın başladı. Haftanın ilk günü 26 Şubat Müge Anlı canlı izle ekranı başına geçen izleyiciler programda bugün neler olacak beklemeye başladı. 26 Şubat 2024 Pazartesi gününün gelişiyle birbirinden esrarengiz olayların işlendiği ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı başladı. Müge Anlı severlerin odak noktası olan Gamze bebek akıbeti sorgulandı. Mümin ile Yasemin’in yasak aşk yaşadığı, Mümin’in Gamze’yi kendi çocuğu sanıp kaçırdığı gündeme geldi. Müge Anlı son bölüm full izle gizli tanık Gamze’nin şu an 22 yaşında genç bir kız olarak Mümin’in evinde olduğunu söyledi. Müge Anlı bugün canlı izle ekranı geldi. İşte 26 Şubat 2024 Pazartesi ATV canlı izle Müge Anlı Tatlı Sert izleme ekranı..

ATV MÜGE ANLI BUGÜN CANLI İZLE 25 ŞUBAT 2024

Müge Anlı 26 Şubat 2024 canlı yayın 2 yaşındaki Gamze bebeği kim neden kaçırdı araştırılmaya başladı. Gizli tanık, Yasemin’in kasap Mümin ile ilişkisi olduğunu iddia etti ve Mümin ortaya çıktı. Mümin ilişkiyi reddedip kasap işi için bir gün oraya gittiğini ve neden böyle bir dedikodunun çıktığını anlamadığını söyledi. 19 yıl önce kaçırılan Gamze için, “Gamze hayatta, kasap Mümin’in evinde. Kız Ordu Gölköyde. Yasemin ve Mümin’in ilişkisi vardı. Mümin çocuğun kendisinden olduğunu düşünüp onu çuvala koyup kaçırdı. Kızı büyüttü. Kız şu an 22 yaşında” ihbarı geldi. Müge Anlı Birsen olayı çocuğunun engelli maaşıyla kaçtı ancak eşiyle barışmaya karar verdi. Müge Anlı son bölüm 15 yaşındaki Hatice 50 yaşındaki 10 çocuklu adamın yanında mı merak edildi. Müge Anlı son bölüm Youtube izle 7 Şubat’tan bu yana kayıp olan Hatice’nin 50 yaşlarındaki evli ve 10 çocuk babası Ahmet Yıldız tarafından kaçırıldığı iddia edildi.