Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 28 Kasım 2023 Canlı İzle! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

Müge Anlı İle Tatlı Sert haftanın ikinci yayını geldi. 28 Kasım Salı günü Müge Anlı canlı izle bugün araştırması yapan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Türkiye’nin umudu Müge Anlı yeni bölümde Nazmiye okuyacağı bölümü açıkladı. Müge anlı yeni bölüm gelişmeleri belli oldu. İşte merakla beklenen ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı..

Müge Anlı İle Tatlı

ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı geldi. Yıllara meydan okuyan araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayın geldi. Haftanın ikinci günü ekrandaki yerini alan Türkiye’nin ablası müge Anlı güne start verdi. Ekran başındaki izleyiciler bugünkü bölümde neler yaşanacak merak etti. 28 Kasım Salı günü ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüme Nazmiye damga vurdu. Moda Tasarım bölümü okuyacağını söyleyen Nazmiye tavırlarıyla yine herkesi şoke etti. Müge Anlı kaç yaşında merak eden izleyiciler araştırmacı gazetecinin hayatını araştırmaya koyuldu. 28 Kasım Salı günü ATV izleyicileri Müge Anlı canlı yayın, ATV Müge Anlı canlı, Müge Anlı izle canlı, Müge Anlı canlı yayın izle, Müge Anlı son bölüm izle, Müge Anlı canlı izle bugün sorgusu ile yeni bölüme odaklandı. Şimdi sizde haberimiz üzerinden ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranına ulaşabilirsiniz. İşte 28 Kasım Müge Anlı canlı izle ekranı..

28 KASIM SALI ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI RTÜK ŞİKAYET SON DAKİKA

Müge Anlı şikayet araştırması sıklaştı. RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, Müge Anlı’nın ATV’deki canlı yayında kadına şiddetini öven, teşvik eden ve meşrulaştıran açıklamaları olduğunu söyledi. Bu nedenle yaptırım uygulanması için RTÜK Başkanlığı’na başvurdu. İlhan Taşcı dilekçesinde, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 23 Kasım 2023 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Denizli’de yaşanan bir cinayet ile ilgili telefon görüşmesi sırasında, “Bunu yayında söylemek belki doğru değil ama ben içimden geçeni, doğruyu söyleyeyim: Ben o kadını öldürmek için zaman kollarım be! Yani sol yanım dediğim adam eve başka bir kadın getirecek. Bana nikah kıymamış, üç çocuğuma rağmen; gidecek o 2 çocuklu kadına nikâh kıyacak, benim evime getirecek. Hatice’m Hatice’m diyecek. Ben onu öldürürüm bir şekilde. Yani ben öyle bir kadın mıyım, böyle bir kadın mıyım diyorsun da bunun kadınlıkla alakası yok. Ben sana ilk içimden geçeni söylüyorum” sözleri nedeniyle şikayet edildi.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölümde birbirinden esrarengiz olaylar ekrana geldi. 28 Kasım Salı günü ATV’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert her gün olduğu gibi saat 10.00’da yayına girdi. ATV’nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranında yeni dosyalar ele alındı. Kayıpları bulan, cinayet dosyalarını aydınlatmaya çalışan araştırmacı gazeteci Müge Anlı gelişmelerini haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.