Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 29 Eylül Canlı İZLE! ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert Bugünkü Programı Youtube Tek Parça İZLE

Müge Anlı 29 Eylül canlı izle ekranı açıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı haftanın son gününe başladı. 29 Eylül Cuma günü yeni bölümüyle ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın start aldı. İşte Müge Anlı 29 Eylül 2023 canlı yayın izleme ekranı..

Müge Anlı 29 Eylül

Haftayı kapatmak üzere canlı yayına çıkan Müge Anlı son güne başladı. Her hafta pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri canlı yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Bedriye Kılıç olayında cinayet şüpheleri güçlendi. Cinayet ve kayıp dosyalarını aydınlatan Müge Anlı Türkiye’nin umudu olmaya devam etti. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayın izlemek isteyen seyirciler yeni bölüme odaklandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert 29 Eylül canlı yayın başladı. ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert bugünkü programı tek parça izle ekranı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde. İşte Müge Anlı 29 Eylül 2023 canlı yayın ekranı..

MÜGE ANLI 29 EYLÜL 2023 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

28 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI NELER OLDU?

Haftanın dördüncü yayını olan Müge Anlı 29 Eylül Perşembe gününde Aliye teyze gerçekleri öğrendi. Rüyasına inandı, durduk yere evladı sandı. Dolandırıldığı düşünülen anne canlı yayına çıktı. Sosyal medyadan kendisine ulaşan adam ‘ben senin oğlunum’ demişti, doğurmadığı biri için gözyaşı döken Aliye Hanım canlı yayında… Anneleri için endişe eden Sibel ve Ayşegül Hanım annesini ikna etmeye çalıştı. Aliye Hanım, evlat sandığı kişi tarafından kandırıldı mı ortaya çıktı. Hayal kırıklığına uğrayan anne canlı yayında ”Başka birine daha anne dedi 100 bin TL’sini aldı” dedi.

Yayına bağlanan Hülya Hanım, daha önce tanıdıklarının da başına böyle bir şey geldiğini, 100 bin TL’sini aldığını bu kişinin dolandırıcı olduğunu anlattı. Aliye Hanım teşekkür ederek gözünün açıldığını söyledi. Bedriye kılıç olayında olay günü Tayfur karısını aramadı mı sorusu yanıt arıyor. Evine geri dönen Tayfur havanın neden kararmasını bekledi? Müge Anlı yazdığı tahtada Tayfur’un üç saatlik bir boşluğuna dikkat çekerken Tayfur’un derinlemesine araştırılsın demesi dikkatlerden kaçmadı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN