Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 31 Ocak 2024 CANLI YAYIN! ATV Müge Anlı Bugünkü Bölümü Canlı İzle Youtube! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert 31 Ocak

Hafta ortası yayını ile kaldığı yerden devam eden araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. 31 Ocak Çarşamba günü ATV canlı izle ekranını takibe alan izleyiciler yeni gelişmeleri öğrendi. Birbirinden enteresan olayların gündeme geldiği Müge Anlı yeni bölüm kaçırmayın. İşte 31 Ocak Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranı..

Hafta ortası yayını ile

Müge Anlı canlı yayın başladı. 31 Ocak Çarşamba günü hafta ortası bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Müge Anlı Şerife olayı ele alındı. ATV ekranında her sabah saat 10.00 olduğunda yayına başlayan Müge Anlı son bölüm izle ekranı geldi. Birbirinden esrarengiz olayların yaşandığı Müge Anlı canlı izle ekranında yaşananlar izleyicileri şoke etti. Oto tamircisi Hasan Hüseyin Çelik’in kaybolmadan bir kaç gün önce aracını tamir için götürdüğü Raci Çoban olduğu ortaya çıktı. Raci Çoban, aracı getirdiğini ve damadının arabasını bozduğunu söylediğini anlattı. 31 Ocak Çarşamba gününün en sevilen yapımı Müge Anlı canlı yayın izle ekranında yaşananlar izleyici gündeminde değerlendirildi. Çok sayıda izleyici Müge Anlı 31 Ocak 2024 canlı yayın ekranına odaklandı. İşte 31 Ocak ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı Müge Anlı izleme linki..

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ATV MÜGE ANLI BUGÜNKÜ PROGRAMI CANLI İZLE YOUTUBE

Müge Anlı son bölüm ekrana gelen gelişmeler şoke etti. Kayıp araçta görüldüğü söylenen isim, “Oto tamircisiyim, aracı arızalı diye geldi” dedi. Hasan Hüseyin Çelik’le birlikte kaybolan aracında kent güvenlik sistemi kameralarına yansıyan görüntülere göre iki kişi görüldüğü ortaya çıktı. Bunlardan birinin oto tamircisi olabileceği söylendi. Oto tamircisi Hasan Hüseyin Çelik’in kaybolmadan bir kaç gün önce aracını tamir için götürdüğü Raci Çoban olduğu söylendi. Raci Çoban, aracı getirdiğini damadının arabasını bozduğunu söylediğini binip birlikte test ettiklerini anlattı. Hasan Çelik’in damadının iş arkadaşları, “Eşimin akrabaları beni darp ettiler” dedi.

MÜGE ANLI 31 OCAK 2024 CANLI YAYIN İZLE

31 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın iş arkadaşının iddiası ise, Şerife Çiçek’in eşinin darp edildiğini anlattığı yönünde oldu. Bu darp olayının sebebi Uğur’un babasının, kendisine verdiği ev ve arabayla ilgili olabileceğini söyleyen gizli tanık, bu ilişkide baskın olan kişinin Şerife olduğu görüşünü savundu. Boşanma aşamalarına geldiklerini ama Şerife’nin hamilelik yalanı yüzünden boşanmadıklarını da söyledi. Hasan Hüseyin Çelik’in dünürleri, ”Dünürümün kaybını bir ay önce öğrendik” dedi. Babası Hasan Hüseyin’in kaybını eşinden ve eşinin ailesinden gizlemeyi tercih eden Şerife Çiçek, kayınpederi ve kayınvalidesine karşı mesafeli oldu. Kayınpeder Fazıl Çiçek, geliniyle görüşememelerini kendilerinin yoğunluğuna bağladı. Gelinin babasını bulmasını isteyen kayınpeder destekliyoruz dedi. Kayınvalidesi Döndü Çiçek ise Şerife’yi çok sevdiğini ve kötülüğünü görmediğini söyledi.