Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 5 Aralık 2023 Canlı Yayın İzle! ATV Canlı Yayın Müge Anlı İzle! 5 Aralık Müge Anlı Canlı Yayın

Altın Kelebek Ödül gecesinde En İyi Kadın Sunucu ödülünün sahibi olan Müge Anlı yeni bölüm geldi. 5 Aralık Salı günü haftanın ikinci canlı yayını ile izleyenlerinin karşısındaki yerini alan Türkiye’nin ablası umut saçmaya devam etti. 5 Aralık Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayınını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte 5 Aralık Salı ATV canlı yayın Müge Anlı izleme ekranı..

Altın Kelebek Ödül gecesinde

5 Aralık Müge Anlı canlı yayın başladı. 5 Aralık Salı günü ATV ekranındaki köşesine geçen Müge Anlı yeni güne star verdi. Yıllardır ekranın fenomeni olan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında kayıplar bulundu, sır dolu cinayetler aydınlatıldı. Ele aldığı olaylarla tüm Türkiye’nin gündemini oluşturan Müge Anlı başladı. Müge Anlı saat kaçta başlıyor merak eden izleyiciler haftanın ikinci günü yaşanacakları beklemeye koyuldu. Ödülleri bir bir dizmeye devam eden Müge Anlı altın kelebek ödülü kazandı. Pantene Altın Kelebek Ödül gecesinde En İyi Kadın Sunucu seçilen Müge Anlı, izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Dobra karakteri ve olaylara bakışıyla olay olan Türkiye’nin ablası Müge Anlı canlı izle ekranı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde. İşte ATV canlı yayın Müge Anlı 5 Aralık ekranı..

5 ARALIK ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

ATV ekranının gündüz kuşağı kraliçesi Müge Anlı yeni bölüm başladı. Müge Anlı saat kaçta başlıyor, Müge Anlı saat kaçta sorularının yanıtı geldi. Müge Anlı ne zaman başlıyor merak edenler için hemen açıklayalım ki haftanın 5 günü canlı yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı saat 10.00’da başlıyor. Genelde saat 13.00’a kadar devam ediyor. Genç, yaşlı tüm kitlelere ulaşabilen araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayında kayıpları buluyor, esrarengiz cinayet dosyalarını çözüm kavuşturmaya çalışıyor. Tüm Türkiye’nin merakla takip ettiği Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm haberimizde yer alıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SON BÖLÜM İZLE

ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölümde 4 Aralık Dünya Madenciler Günü münasebetiyle canlı yayına Zonguldak Türk İş Sendikasından yetkililer geldi. Maden işçileri adına emekli madenci Orhan Kuku ve maden işçilerinden oluşan maden korosu ekibi Müge Anlı’ya ödül verdi. Zirvenin değişmeyen yüzü olan Müge Anlı Altın Kelebek Ödül gecesinde En İyi Kadın Sunucu ödülünün sahibi oldu. Programa çalışma arkadaşları ve oy veren izleyicilerine teşekkür ederek başlayan Müge Anlı Kabataş çiftine ulaştı. Evlerine geri dönen 73 ve 68 yaşındaki Kabataş çifti acı yaşatmadı. Evlerine dönüş yolunu kaybeden çift ailelerini endişelendirdi. noktagazetesi.com Ordu’dan yola çıkıp ortadan kaybolan İrfan ve Lütfiye Kabataş çiftinin araçları en son İstanbul Havalimanı çevresinde görüldü. İhbarı dikkate alan Müge Anlı ve ekibi izleyiciden gelen bilgileri hemen polis ekiplerine verdi. Kayıplarının ikinci gününde bulunan çift ailelerine teslim edildi. Müge Anlı son bölümde kaybının 16. gününde bulunan Hamide Gökçeağaç, eşi ve annesinin karşısına çıktı. Eşine geri dönmek istemediğini, boşanmak istediğini söyleyen Hamide Gökçeağaç annesi ile yaşamak istemediğini belirtti. Genç kadından “Kendi ayaklarımın üzerinde duracağım” açıklaması geldi. Eşiyle anlaşamadığını anlatan Hamide eşinin kendisini defalarca aldattığını söyledi.