Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 5 Ekim Canlı İzle! 5 Ekim ATV Canlı Yayın Müge Anlı İzle! Müge Anlı Youtube Tek Parça

Haftaya bomba olaylarla devam eden Müge Anlı yeni dosyaları ele aldı. 5 Ekim Perşembe günü ATV ekranlarının başına geçen seyirciler Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüme konsantre oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümü kaçırmayın. İşte Müge Anlı 5 Ekim Perşembe canlı yayın izleme ekranı..

Haftaya bomba olaylarla devam

ATV ekranlarının sevilen yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. 5 Ekim Perşembe günü televizyonlarının başına geçen izleyiciler yeni bölümü mercek altına aldı. Hafta içi her gün saat 10.00’da başlayan Müge Anlı yeni olaylara geçti. Bedriye Kılıç olayında cinayet şüpheleri yükseldi. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm bekleyen izleyiciler arama motorlarında Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı canlı yayın, ATV canlı yayın Müge Anlı, Müge Anlı kaçta başlıyor, Müge Anlı kaç yaşında, Müge Anlı ne zaman başlıyor, ATV canlı yayın izle 2023 bugün Müge Anlı izle araştırmalarına girişti. İşte merakla beklenen 5 Ekim Perşembe Müge Anlı canlı yayın

5 EKİM MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

4 EKİM 2023 MÜGE ANLI NELER OLDU?

ATV’nin en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Ekim Çarşamba yayınında kocasının yanından kaybolan kiraz işçisi Bedriye Kılıç’ın kaybında cinayet şüphesi güçlendi. Bedriye Kılıç’ın kaçıp gittiğini söyleyen kim? Kocası mı, Ağabeyi mi, üfürükçüler mi? 6 Temmuz’dan bu yana yaşadığına dair hiçbir belirti olmayan Bedriye Kılıç’ın bir erkekle kaçıp gittiği bunu da bir üfürükçünün söylediği konuşuldu. Bunu söylediği öne sürülen üfürükçü Musa Başdağ. Kendisini çiftçi olarak tanıtan adam “Bedriye’nin kayıp olduğunu bile bilmiyorum” dedi. Üfürükçü olduğu söylenen kişi, ”Bedriye’nin kaçtığını Ağabeyinin üfürükçüsü söyledi” dedi.

Bahsi geçen üfürükçü bulunmadan önce Muhammet Er bu konuya açıklık getirdi. Toplum baskısıyla gittiğini bir aracıyla gittiğini bu kişiye inanmadığını inanmış olsa çocuğunun hastalığı için gitmiş olacağını söyledi. Musa Başdağdı, kendisini çiftçi olarak tanıtan adam “Bedriye’nin kayıp olduğunu bile bilmiyorum” dedi. Ormanlık alandaki dağılmış bavul kime ait araştırıldı. Konya’da araştırma yapar ekibe bir izleyici ulaştı. Çarıksaraylar çevresinde bulunan bavulda çok sayıda kadın eşyası etrafa saçılmış şekilde bulundu. Pınarbaşı mahalle muhtarı Hasan Hüseyin Şener konuştu. İhbarda bulunan arkadaşların kendisine Hollanda’dan ulaştığını, Bedriye Kılıç’ın da kayıp tarihine yakın olduğu için ihbarda bulunduk dedi.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN