Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı 7 Aralık İzle! ATV Canlı Yayın Müge Anlı İzle! Müge Anlı Canlı İzle Bugün 7 Aralık 2023

Müge Anlı haftanın dördüncü gününe başladı. Hafta içi her gün aynı saatte ATV’deki yerini alan Müge Anlı yeni güne start verdi. 7 Aralık 2023 Perşembe yayınıyla izleyici karşısına çıkan Müge Anlı’da yeni olaylar ele alındı. Haftanın dördüncü gününde Müge Anlı’da neler yaşanacak merak eden seyirciler takibe başladı. İşte 7 Aralık Müge Anlı canlı izle ekranı..

Müge Anlı haftanın dördüncü

Müge Anlı canlı izle ekranı araştıran vatandaşlara son bilgiler geldi. Hafta için her gün ATV canlı yayın Müge Anlı ekranını takip eden seyirciler son bölümde yaşananları mercek altına aldı. Müge Anlı canlı araştırması yapan izleyiciler haftanın dördüncü yayınına gözlerini çevirdi. Haftanın 5 günü ATV ekranında yayın yapan Müge Anlı yeni bölüm ile sevenlerini karşısına çıktı. Türkiye’nin umudu olan araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayın ekranı açıldı. Arama motorlarında Müge Anlı saat kaçta, Müge Anlı canlı yayın, Müge Anlı ne zaman başlıyor soruları yanıt aradı. Müge Anlı 7 Aralık izle ekranı geldi. Kocaeli’de kaybolan 18 yaşındaki Melis’in üst komşusu tarafından kaçırıldığı söylendi. Acılı anne kızının geri gelmesi için gözyaşı döktü. 7 Aralık Perşembe günü ATV’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı başladı. İşte 7 Aralık Müge Anlı canlı yayını izleme ekranı..

7 ARALIK 2023 MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE 

ATV en sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı son bölüm ekrana geldi. 5 Aralık’ta kaybolan iki kuzeni aramaya başlayan Müge Anlı detaylara ulaştı. Nurcan Gündiyer ve Melisa Cenikçi nerede merak edildi. İki kuzen 4 Aralık günü evlerinden kaçtı. İki genç kadının annesi ve kayınvalidesi canlı yayına çıktı. Hiçbir sorun olmadığını söyleyen Nurcan’ın annesi kızının kendisini aradığını ve okuldan “Oğlumu alır mısın?” dediğini söyledi. O sırada arkadan birinin telefonu kapat dediğini duyduğunu söyledi. Hayatlarından endişe ettiğini söyleyen anne ve kayınvalide kızlarının bulunmasını istedi. Sıdıka Çelik’in ölümündeki şüpheler ekrana geldi. İhanet cinayet ile mi bitti merak edildi. Sıdıka Çelik’in kardeşi, eşinin kuzeni ve amcası canlı yayına geldi. Amcası, kesinlikle cinayet olduğunu söylerken yeğeninin intihar etmeyeceğini belirtti.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SON BÖLÜM İZLE

Ekranların rekortmen yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölümde yaşanan olaylar herkesi şoke etti. Eşinin yasak aşk yaşadığı kişiyle bu cinayeti işlediğinden bahseden amca, Sıdıka’nın kendisini vurduğunu söyleyen eşi Metin’in ambulansı çağırdıktan sonra hiç hastaneye gitmediğini söyledi. “Akrabalar bir gün bile merak etmedi” dedi. İntihar süsü verilen olayda Sıdıka Çelik cinayete mi kurban gitti sorusu üzerinde durulmaya başladı. Elinde ve bileğinde barut izine rastlanmadığı söylendi. Ali Aktaş’ın verdiği bilgiye göre Sıdıka Çelik yaralandıktan sonra olay yerine Gamze isimli kişinin geldiği ve sonra oradan kaçırıldığını iddia etti. Sıdıka Çelik’ten hastanede swap örneği alındığı ve üzerinde barut izi var mı diye bakıldığı ortaya çıktı. Açıklanan raporda elinde ve bileğinde barut izine rastlanmadığı ortaya çıktı.