Müge Anlı Bedriye Kılıç bulundu mu? Bedriye Kılıç'ı kim öldürdü?

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında dört aydır kayıp olan ve ne olduğu merak edilen 35 yaşındaki Bedriye Kılıç olayında yeni gelişmeler yaşandı. Kılıç ailesi, kızlarının başına ne geldiğini öğrenmek için programa katılmıştı.

6 Temmuz'da Konya'nın Akşehir ilçesinden kaybolan evli ve 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç'ın ailesi, kızlarından haftalarca haber alamayınca yardım için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurmuştu. Program sırasında yaşanan gelişmeler ve suçlamalar neticesinde, Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç, programın ardından memleketi Akşehir'e dönüş yaparken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tayfur Kılıç, polise verdiği ifadede eşiyle kıskançlık yüzünden tartıştığını ve evde eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Eşinin cesedini otomobile yüklediğini ve Akşehir- Isparta karayolunda dağlık bir alana attığını belirtti. Tayfur Kılıç'ın "Namus meselesi" gerekçesiyle eşini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Polis ekipleri, Tayfur Kılıç'ın gösterdiği bölgeye giderek yer gösterme işlemi gerçekleştirdi.

Bu trajik olayın detayları ve sonrasında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Müge Anlı Bedriye Kılıç bulundu mu? Bedriye Kılıç'ı kim öldürdü? - Resim : 1