Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı “Ben Kumamı Öldürürüm” Dedi Olanlar Oldu! Armağan Çağlayan Jet Yanıt Geldi

Denizli’de işlenen cinayeti aydınlatmaya çalışan ATV yıldızı Müge Anlı çıldırdı. Aldatılarak evine kuma getirilen kadına, “Ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım” yorumu yapan Müge Anlı’nın sözleri eleştiri yağmuruna tutuldu. Müge Anlı’yı duyan Armağan Çağlayan çileden çıktı. İşte o detaylar..

Denizli'de işlenen cinayeti aydınlatmaya

Müge Anlı canlı izle bugün araştırması yapan vatandaşlar flaş detaylara takıldı. ATV’nin yıllara meydan okuyan yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan olaylara Müge Anlı’nın yorumları damga vurdu. Programda işlenen kayıp ve cinayet dosyaları Türkiye gündemine girdi. Denizli’de ikiz bebeklerine hamileyken öldürülen Hatice Çaltı isimli kadının cinayetini araştıran Müge Alı araştırmacı gazeteciliğini bir kez daha konuşturdu. Hatice’nin kuma olarak gittiği Ramazan’ın beraber yaşadığı Emine Hanım ile konuşan Müge Anlı, “Ben olsam o kadını öldürürüm” deyince olanlar oldu. Armağan Çağlayan’dan “Müge Anlı da delirdi” yorumu gecikmedi. İşte detaylar..

MÜGE ANLI HATİCE ÇALTI OLAYI 

Hafta içi her gün saat 10.00’da yeni bölümü yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Hatice Çaltı cinayeti işlenmeye başladı. 43 yaşındaki iki çocuk annesi Hatice Çaltı, ikiz bebeklerine hamileyken ölü bulundu. Denizli’nin Buldan ilçesindeki evinin banyosunda cansız bedenine ulaşılan Hatice Çaltı’nın ailesi kızlarının cinayete kurban gittiğini iddia etti. Günlerdir Müge Anlı programında işlenen Hatice Çaltı cinayetinde katil kim araştırılmaya başladı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, talihsiz Hatice Çaltı’nın otopsi raporuna göre vücudunda darp izleri olduğunu, hamile kadının ölümünün kaza değil cinayet olduğunu söyledi. Genç kadının hayatını kaybetmesinin ardındaki sır perdesi aralandı. Olayın detayları incelenmeye devam ederken Müge Anlı’dan şok yorum gecikmedi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN MÜGE ANLI YORUMU

Müge Anlı Hatice Çaltı olayı için canlı yayında şok ifadelere imzasını attı. Olaylara verdiği tepkilerle gündem olan Müge Anlı, “Bunu yayında söylemek belki doğru bir şey değil ama ben içimden geçeni söyleyeyim. Ben o kadını öldürmek için kollarım be. Sol yanım dediğim adam eve başka bir kadını getirecek, bana nikah kıymamış ve 3 çocuğuma rağmen. Gidecek o 2 çocuklu kadına nikah kıyacak ve benim evime getirecek. Ben onu bir şekilde öldürürüm. Öldürün demiyorum ama içindeki duygu bu olur” deyince olanlar oldu. Herkesi şaşkına çeviren Müge Anlı’nın canlı yayındaki sözlerine bir tepki de Armağan Çağlayan’dan geldi. Armağan Çağlayan X hesabından yaptığı paylaşımda “Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!” notunu düştü.