Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Bugün Canlı Yayın İzle! 21 Aralık Müge Anlı İzle! ATV Müge Anlı Bugün Tek Parça İzle Youtube

ATV Müge Anlı canlı izle ekranı açıldı. Haftanın dördüncü gün yayınına çıkan Türkiye’nin ablası Müge Anlı yola devam etti. 21 Aralık Perşembe günü ekrandaki yerine yerleşen Müge Anlı’da yepyeni dosyalar incelenmeye başladı. Peki, hafta içi her gün aynı saatte yayında olan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün neler olacak? İşte merakla beklenen Müge Anlı canlı izle ekranı..

ATV Müge Anlı canlı

Gündüz kuşağının en iddialı ismi Müge Anlı haftanın dördüncü gün yayını ile sevenlerinin karşısına çıktı. 21 Aralık Perşembe günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın başladı. Müdavimlerinin hiçbir bölümünü kaçırmadığı Müge Anlı kaçta başlıyor, Müge Anlı saat kaçta soruları yanıt buldu. Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda ATV canlı yayına çıkan Müge Anlı canlı izlenmeye başladı. 21 Aralık Perşembe günü ATV ekranındaki yerine yerleşen Türkiye’nin ablası Müge Anlı başladı. Ne yapsa olay olan Müge Anlı Nazmiye yine rahat durmadı. Müge Anlı severler merak içinde Müge Anlı 21 Aralık izle, 21 Aralık Müge Anlı izle, Müge Anlı bugünkü yayını izle araştırması yaptı. 21 Aralık Müge Anlı bugün yayın izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İşte 21 Aralık 2023 Perşembe Müge Anlı bugün tek parça izle youtube linki..

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI BUGÜNKÜ YAYINI İZLE 21 ARALIK 2023

Ekranların fenomen ismi Müge Anlı yeni bölüm başladı. 21 Aralık Perşembe günü haftanın dördüncü yayını için kolları sıvayan Müge Anlı canlı yayın ekranında Ezel Bayraktar olayı işlendi. Kanser olan yengesinin parasını alıp giden Ezel isimli genç konuştu. Abisinden af dileyen Ezel baş sağlığı diledi. Müge Anlı bugünkü yayını izle ekranında 3 çocuk annesinin şüpheli ölümü ekrana geldi. İhanet, çelişkiler, darp, cinayet, gözdağı, ardı arkası kesilmeye iddialar ele alınmaya başladı. Arabasını bırakıp 150 bin TL ile kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’na ne oldu? Tüm detaylar Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Aralık canlı izle ekranında.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

ATV ekranının rekortmen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölüm gelişmelerinde Ezel Bayraktar olayı ele alındı. Yengesini tedaviden ağabeyini e paradan eden Ezel Bayraktar canlı yayına çıktı. Hastalıkla verdiği mücadeleye yenik düşen 33 yaşındaki yenge son yolculuğuna uğurlandı. Yengesinin tedavi parasını alıp giden Ezel Bayraktar yayında abisinden af diledi. Antalya’da inşaat işinde çalıştığını, hayatını düzene sokmak için uğraştığını söyleyen Ezel, yengesinin ölümüne çok üzüldüğünü, ailesini çok sevdiğini söyledi. Müge Anlı son bölümde karısının cinayetle suçladığı koca canlı yayına çıktı. 2012’de kaybolan oğulları Mevlüt’e ne oldu merak konusu oldu. Karaman’da 2012 yılından bu yana kayıp olan oğlu için Müge Anlı’dan yardım isteyen gözü yaşlı anne, oğlunun öz babasının öldürmüş olabileceğini söyledi. İddianın üzerine yayına bağlanan baba Karaman’da Şakir adında bir polis memurundan oğlunun Japonya’da olduğunu öğrendiğini açıkladı. 3 çocuğunun babası kaybolunca neden suçlanırım dedi.  ”Kocasının trafik kazasında öldüğünü söyledi” dedi. Leyla Hanım yayına bağlanarak, Bengü Hanım’ın kendi kardeşiyle de görüştüğünü ve kocasının kaza geçirerek öldüğünü söylediğini anlattı.