Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı CANLI İZLE 16 Şubat 2024! ATV Müge Anlı Bugün Canlı Yayın İZLE Tek Parça! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

Haftanın son yayını ile ATV ekranındaki yerine geçen Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. 16 Şubat Cuma günü yayına giren Müge Anlı yeni bölüm birbirinden esrarengiz olaylar ekrana geldi. Hafta finali bölümü Müge Anlı izleyenler ekran karşısındaki yerini aldı. İşte 16 Şubat Müge Anlı izle canlı yayın ekranı..

Haftanın son yayını ile

Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı canlı yayın ekranı geldi. ATV ekranında yıllara meydan okuyan program Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı geldi. 16 Şubat Cuma günü ekran macerasına devam eden araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı izle ekranında birbirinden esrarengiz olaylar gündeme geldi. Haftanın son gün yayınında Türkiye’nin umudu olmaya devam eden Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranında bebeğini kardeşi diye tanıştıran adam pes dedirtti. Müge Anlı canlı izle 16 Şubat 2024 yayını geldi. İşte Müge Anlı 16 Şubat 2024 canlı yayın izleme linki..

ATV MÜGE ANLI BUGÜNKÜ PROGRAMI CANLI İZLE

Müge Anlı yeni bölüm 44 gündür kayıp olan Erva Nur Ünal ve 9 aylık bebeği bulundu. Eşi Hüseyin Emrecan canlı yayında yaşca büyük biri tarafından eşinin alıkonduğunu söyledi. Eşini istemediğini, çocuğunu babasına bırakacağını ve bahsedilen kişiyle evlenip Amerika’ya gideceğini söyleyen kadın şoke etti. Şüphelerin odağındaki ismin eşi ise, “Eşimin Gülbani ile ilişkini öğrendim, bir ay sonra Gamze kaçırıldı” dedi. Eşinin Gülbani ile gönül ilişkisi olduğunu başlarda bilmediğini daha sonra öğrendiğini anlatan Mecit’in eşi, Gülbani’nin kızı için eşine çeyiz aldırttığını ve Gülbani’nin eşinin ilişkisini öğrendikten bir ay sonra da Gamze’nin kaçırıldığını söyledi. Nebahat Hanım kocasının Gülbani ile ilişkisi olduğunu ama hiçbir zaman boşanmayı düşünmediğini anlattı. Evlatlık verdiği evlatları ile Gamze’nin karıştırıldığını belirten Nebahat Hanım, kendi çocuklarının esmer olduğunu Gamze’nin ise sarışın bir bebek olduğunu söyledi.