Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı CANLI İZLE BUGÜN! Müge Anlı 14 Şubat 2024 CANLI YAYIN İZLE! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı Tatlı Sert

Hafta ortası yayınıyla ATV ekranındaki yerini alan Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. 14 Şubat Çarşamba gününe özel yayınla sevenlerinin karşısına çıkan Türkiye’nin ablası Müge Anlı başladı. Müge Anlı yeni bölümde neler yaşanacak merak edildi. İşte 14 Şubat Müge Anlı canlı izle ekranı..

Hafta ortası yayınıyla ATV

Müge Anlı canlı izle bugün yayını başladı. 14 Şubat Çarşamba günü ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı son bölüm izle ekranı geldi. Haftanın tam ortasında sevenlerinin karşısına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. Her gün yeni bölümle sevenlerinin karşısına çıkan Türkiye’nin ablası Müge Anlı umut ışığını yaktı. 2 yaşındaki bebeği kaçırdığı iddia edilen Mecit Yıldırım işe taraflar yüzleşti. ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle başladı. Mecit ile ilişkisi olduğu bilinen Gülbani olayı doğruladı. İki yaşındaki Gamze’yi küçük çocuğun amcasının karısı Gülbani Gündoğdu’ya olan takıntılı aşkı yüzünden kaçırdığı söylenen Mecit Yıldırım canlı yayına çıktı. İşte 14 Şubat ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı linki..

ATV MÜGE ANLI BUGÜNKÜ BÖLÜMÜ CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE

ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı Tatlı Sert 2 yaşındaki bebeği kaçırdığı iddia edilen Mecit Yıldırım, “Gülbani ile gönül ilişkim vardı” dedi. İki yaşındaki Gamze’yi küçük çocuğun amcasının karısı Gülbani Gündoğdu’ya olan takıntılı aşkı yüzünden kaçırdığı söylenen Mecit, Gülbani ile ilişkisini tüm ailesinin bildiğini ve onun yalan söylediğini anlattı. Gülbani’nin kendisine, “Seni eşimle tanıştırayım daha rahat görüşürüz” dediğini, eşini de bu vasıtayla tanıdığını ama arkadaşı olmadığını söyledi. İlişki ağı içinde kaybolan çocuk için, ”Gamze, Mecit Bey’in ağabeyinin yanında diye düşünüyorum” dedi. Yayına bağlanan Pınar Hanım, annesinin suçlanmaması gerektiğini, Mecit Bey’in kendi kardeşine bir tane çocuk verdiğini ve o çocuğun da Gamze olduğunu düşündüğünü söyledi. Mecit Bey ise o çocuğun kendi çocuğu olduğunu ve ağabeyinin de çocuğu olmadığı için verdiğini anlattı.