Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı CANLI Yayın İzle BUGÜN! Müge Anlı 7 Şubat CANLI YAYIN İZLE! Müge Anlı Bugünkü Bölümü Canlı İzle Youtube! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı Tatlı Sert

Hafta ortası yayınıyla sevenlerinin karşısındaki yerini alan Müge Anlı başladı. Kayıp ve cinayet dosyalarını çözümleyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı İle Tatlı Sert yayına girdi. 7 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın izleme linki haberimizde. İşte 7 Şubat ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube ekranı..

Hafta ortası yayınıyla sevenlerinin

Müge Anlı canlı izle ekranı geldi. 7 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı canlı yayın bekleyen izleyiciler ekran karşısına geçti. Birbirinden enteresan kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hız kesmedi. Hafta ortası yayını ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan araştırmacı gazeteci Müge Anlı izleyenler ekrana kilitlendi. Ne yapsa, ne söylese olay olan Müge Anlı dobra kişiliğini bir kez daha konuşturdu. Müge Anlı sevenler bugün ATV ekranına odaklandı. ATV canlı Müge Anlı yeni bölüm araştırmaları hızlandı. Peki, 7 Şubat Müge Anlı yeni bölüm neler olacak? İşte ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı ekranı..

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE BUGÜN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI BUGÜNKÜ BÖLÜMÜ CANLI İZLE YOUTUBE

Müge Anlı 3273. bölüm başladı. Haftanın 5 günü ekrandaki yerini alan Müge Anlı son bölüm çifte cinayet kurbanı Şen kardeşler davasında yeni gelişme meydana geldi. Ganime Hanım, yakın zamanda duruşmaları olduğunu ve bir itiraf olduğunu söyledi. Eve iki kişi değil üç kişi girildiğinin ortaya çıktığı ekrana geldi. Babası ve amcasının işkence ile öldürüldüğünü de söyleyen Ganime Hanım, öldürülme sebebinin hırsızlık olduğu iddialar arasında dedi. Müge Anlı son bölüm terlikleri ile evden kaçan genç kadın kocasından dert yandı ve ”Eşimin yanında güvende değildim, evlendiğime pişmanım” dedi. Ceylan Koca kocasına geri dönmeyeceğini, annesinin yanına gideceğini söyledi. Mustafa Koca’ya uzaklaştırma kararı çıkartacağını söyleyen genç kadın “boşanma davası açacağım” diye konuştu. Eşinden soğuduğunu söyleyen Ceylan “çocuğu gösteririm” dedi.

ATV MÜGE ANLI 7 ŞUBAT 2024 CANLI YAYIN İZLE

Müge Anlı son bölüm izle ekranında Muğla’dan kaybolan 21 yaşlarındaki iki arkadaş bulundu. Kayıplarının 8. gününde Müge Anlı’da bulunan arkadaşlar yayına bağlandı. Dilan ve Merve, Muğla’da ev tuttuklarını ve iş bulduklarını söyledi. Anneler kızlarına geri dön çağrısı yaparken kızlar ise, geri dönmeyeceklerini ama yerlerini annelerine söyleyeceklerini ifade etti. 262 gündür kayıp olan Gülistan Tamur bulundu. Yayına bağlanan genç kız, annesiyle konuşmak istemediğini ve amcası tarafından kendisinin silah zoruyla Mardin’e götürüldüğünü söyledi. Gökhan Tombak cinayeti ile ilgili konuşan tanık, ”Mehmet ‘ardımda kalan 20 ölü var dedi” diye konuştu.