Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı canlı yayında kan donduran iddialar: Kanser hastası kadın bakın nasıl dolandırıldı!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı’da, heyecan dolu olayların araştırılmasına devam ediliyor. Son gelişmeler, programın takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. İşte son bölümdeki önemli gelişmeler ve detaylar…

Ekranların sevilen programı Müge

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekranlara gelen son canlı yayını, yine nefes kesen gelişmelere sahne oldu. Faili meçhul cinayetler, kayıplar ve sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’nin gündemine oturan programda, her gün yeni bir olay aydınlatılıyor ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Ünlü televizyon programı Müge Anlı İle Tatlı Sert, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiriyor. Müge Anlı ve ekibi her gün izleyiciyi ekrana kilitleyerek kayıpları bulmaya ve olayları aydınlatmaya çalışıyor. Bunu da kayıp dosyaları, cinayet kurbanlarını ve kayıp bireylerin tüm hayatlarını inceleyerek yapıyorlar.

BEDRİYE KILIÇ CİNAYETİNDE ADALET YERİNİ BULDU

Bedriye Kılıç’ın öldürülmesi ile alakalı davada karar duruşması yapıldı. Eşini katleden sanık Tayfur Kılıç ağırlaştırılmış müebbet aldı.

Cinayetin aydınlatılmasında önemli rol oynayan Müge Anlı ve ekibine teşekkür eden aile, “Siz olmasanız buralara gelemezdik” diyerek duygularını dile getirdi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in son bölümünde ayrıca şu konular ele alındı:

  • Çocuklarının Annesini Uçurumdan Attığını İtiraf Etti: Eş cinayeti sanığı hakim karşısında.
  • Bedriye Kılıç Cinayeti Davası: Karar duruşması gerçekleşti. Tayfur Kılıç itirafını yalanlamaya devam etti. Karısı Bedriye Kılıç’ın ailesi tarafından başka birilerine satıldığını öne sürdü.
  • Kanser Tedavisi Gören 50 Yaşındaki Kadının İddiaları: Evlilik vaadiyle kandırıldığını iddia eden Ayten Akyol, kanser hastası olduğunu bu kişiyle kendisini ablasının tanıştırdığını söyledi. Anlattığına göre Ayten Akyol, sevgilisine inanarak ilk önce evini sattığını sonrasında bu kişinin tavrının değiştirdiğini anlattı.
  • Şüphelerin Odağındaki Sevgili Canlı Yayında: İddiaların odağındaki Vesile canlı yayında. Türkçe bilmediğini söyleyen kadın, İsmail’in hayatta olduğunu ama geri dönmeyeceğini söyledi. İsmail Demir’in ailesi, Vesile’nin yalan söylediğini, Türkçe mailleştiğini ve mesajlara cevap verdiğini iddia etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor