Müge Anlı güvenlik Yılmaz kimdir, İnstagram hesabı ne? Yılmaz Karaman kaç yaşında? Müge Anlı güvenlik olayı nedir?

ATV ekranlarında seyirciyle buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında son dönemde adından sıkça söz ettiren güvenlik görevlisi Yılmaz Karaman, sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Yılmaz Karaman kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir? İşte merak edilenler...

2 Eylül'de kaybolan iki çocuk annesi Nevrigül Alan'ın 18 Ekim'de ağaca asılı halde bulunmasıyla gündeme gelen programda bir olay daha yaşandı. Nevrigül Alan'ın ablası Nazmiye Tutaner'in, programın güvenlik görevlisi Yılmaz Karaman'a mesaj atması ve bu mesajların canlı yayında Müge Anlı tarafından okunması, büyük bir tepkiye neden oldu. Müge Anlı'nın bu mesajları okurken gösterdiği tepki, programın ve Yılmaz Karaman'ın sosyal medya gündemine oturmasına yol açtı.

Kimdir Bu Yılmaz Karaman?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen güvenlik görevlisi Yılmaz Karaman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun bir isim. Yılmaz Karaman, programda yaşanan olayın ardından sosyal medyanın dikkatini çekmeye başladı.

Yılmaz Karaman'ın Sosyal Medya Hesapları

Yılmaz Karaman, sosyal medyada oldukça aktif. Instagram'da @ylmzzkrmn kullanıcı adıyla 9.070 takipçisi bulunan Karaman, burada sık sık fotoğraf ve video paylaşıyor. Aynı zamanda TikTok'ta da oldukça popüler olan Karaman, burada da @ylmzzkrmn kullanıcı adıyla 19.6 bin takipçiye sahip.

Yılmaz Karaman'ın sosyal medya hesaplarındaki artan takipçi sayısı ve dikkat çeken paylaşımları, onun popülerliğinin sadece programla sınırlı olmadığını gösteriyor.