Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Hangi Burç? 19 Aralık Hangi Burç? Müge Anlı Burcu Özellikleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dobra sunucusu Müge Anlı severler hayatını araştırmaya koyuldu. Hafta içi her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert sunucusu Müge Anlı hangi burç merak edildi. Peki, Müge Anlı hangi burç? İşte yanıtı..

Müge Anlı İle Tatlı

ATV ekranlarının en iddialı programlarından olan Müge Anlı İle Tatlı Sert izleyicileri Müge Anlı’yı incelemeye koyuldu. Sert çıkışları ve programdaki dobra kişiliğiyle odak noktası olan Müge Anlı burcu merak edildi. Türkiye’nin ablası haline gelen Müge Anlı’nın hayatını merak edenler Müge Anlı hangi burç araştırmaya koyuldu. Hangi burcun özelliklerini yansıttığı merak edilen Müge Anlı bilgilerini sizler için derledik. İşte Müge Anlı hayat hikayesi ve burcu..

MÜGE ANLI HANGİ BURÇ?

Ekranların sevilen ismi araştırmacı gazeteci Müge Anlı 19 Aralık 1973 tarihinde doğdu. 19 Aralık tarihinde doğan kişilerin Yay burcu olduğu biliniyor. İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı’nın yay burcu olduğu biliniyor. 164 cm boyu olan Müge Anlı, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunuyor.

YAY BURCU KADINI ÖZELLİKLERİ

-Yay burcu kadını çok zekidir ve IQ’su çok yüksektir. Bu özelliği sayesinde her alanda çok kolay bir şekilde başarı yakalar.

-İş hayatında da pratik, kuralcı ve yeniliklere açık bir yapıya sahiptir. İleri görüşlü yapısı sayesinde kararlı ve mantıklı kararlar alır.

-Liderlik yapmayı ve insanları etrafında toplamayı çok sever. Fakat emir almaktan hiç hoşlanmaz.

-Yay burcu kadını ateşli, tutkulu ve romantiktir. Partnerini mutlu etmek ister ve ilgiden çok hoşlanır. Cinsellikte yeniliklere açıktır.

-Yeni yerler görmeyi ve keşfetmeyi sever. Aynı zamanda araştırmayı ve çok okumayı ister. Enerjik yapısı sayesinde yorulmak nedir bilmez. Eğlenceli bir kişiliğe sahiptir.

-Dürüsttür. Hoşlandığını hoşlandığı kişiye direkt olarak söyler. Yay burcu kadına alık olmak kolay ama onunla uzun bir ilişki sürmek çok zordur.

-Yerine göre kıskançtır ama sevgilisinin hayatını çok kısıtlamaz. Kendi hayatının da kısıtlanmasını istemez.

-Modayı ve yenilikleri yakından takip eder. Kendine yakışanı giymeyi her zaman bilir. Genellikle günlük hayatında açık renk ve buz mavisi kıyafetleri giymeyi tercih eder.

-Yay burcu kadınını bir konuda ikna edebilmek için neyi ne için yaptığınızı mantıklı gerekçelerle açıklamanız gerekir. Yay burcu kadını mantığıyla karar verir.

MÜGE ANLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

19 Aralık 1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı, televizyon sunucusu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başladı. Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapan Müge Anlı zaman içinde Türk halkının sevdiği isim oldu. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye’de, Müge Anlı ise Pakize Suda’yla Kanal D’de devam etti.

Dobra Dobra programıyla sunuculuk deneyimi yaşayan Müge Anlı, magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlıyor ve işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetleri aydınlatmaya çalışıyor. 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin’in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı ATV’de sunan gazeteci, Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişileri konuk etti. 2008’de gazeteci Burhan Akdağ ile boşanan Müge Anlı’nın Lidya Müge adında bir kızı var. İkinci baharını yaşayan Müge Anlı, emniyet mensubu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi.

MÜGE ANLI K INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN