Müge Anlı Hüseyin Erva Olayı: Sevgilisine Bebeğini Kardeşim Diye Tanıtan Erva Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Tatlı Sert Hüseyin Erva Bebek Kimin?

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranında yaşanan Hüseyin ve Erva olayı gündemi karıştırdı. 16 Şubat Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı Hüseyin - Erva olayı perde arkası herkesi şoke etti. Almanya'dan kızını ve bebeğini aramak için gelen Hüseyin bebeğine kavuştu. Hüseyin eşi Erva'nın, "Bu bebek benim kardeşim" dediği ortaya çıkınca sesler yükseldi. İşte Müge Anlı Hüseyin Erva olayı..

Müge Anlı Hüseyin Erva Olayı: Sevgilisine Bebeğini Kardeşim Diye Tanıtan Erva Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Tatlı Sert Hüseyin Erva Bebek Kimin?

Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm herkesi şaşkına uğrattı. 16 Şubat Cuma günü yayınlanan Müge Anlı yeni bölüm ortalık bir hayli karıştı. ATV canlı yayın takibi yapan izleyiciler gözlerini Müge Anlı Hüseyin ve Erva olayına çevirdi. İzleyenlerin ağızlarını bir karış açık bırakan Hüseyin - Erva olayı perde arkası ekrana geldi. 24 yaşındaki eşi Erva ve 9 aylık kızı Sare'yi bulabilmek için Almanya'dan Müge Anlı programına gelen Hüseyin Bey yaşadığı olayı anlattı. 16 Şubat Cuma yayınında bebeğine kavuşan Hüseyin ne var ne yok ortaya saçtı. Hüseyin'in anlattıklarından sonra hem programdakiler hem de izleyiciler kulaklarına inanamadı. Peki, bebek Erva'dan mı değil mi? İşte Müge Anlı Hüseyin Erva olayı..

HÜSEYİN ERVA OLAYI SON DURUM

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranında işlenen Hüseyin - Erva olayında son durum merak konusu oldu. Hüseyin'in eşi Erva bebeğin kardeşi olduğunu savundu. Almanya'dan kızını ve bebeğini aramak için Türkiye'ye gelen Hüseyin, ATV Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Hüseyin eşi Erva'nın bebeğini başka adamlara kardeşi olarak tanıştırdığını iddia etti. Müge Anlı Hüseyin'in kuzeniyle evli olduğu iddia edildi. Hüseyin ise ısrarla Erva'nın eşi olduğunu ve bebeğin de onun olduğunu söyledi. Hüseyin ve Erva çiftinin programda düğün ve nişan fotoğrafları yayınlandı. müge Anlı Erva fotoğrafların montaj olduğunu iddia ederek "O kişi ben değilim" dedi.

Müge Anlı Hüseyin Erva Olayı: Sevgilisine Bebeğini Kardeşim Diye Tanıtan Erva Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Tatlı Sert Hüseyin Erva Bebek Kimin? - Resim : 1

MÜGE ANLI HÜSEYİN ERVA OLAYI

Herkesi şaşkına uğratan olayın detaylarında Erva nişan gününe ait olan annesiyle çekilen fotoğrafa değindi. O fotoğrafta annesinin o olmadığını iddia etti. Erva'nın babası Müge Anlı canlı yayın katıldı. Hüseyin ile babası Erva'nın tedavi olması gerektiğini savunurken araştırmacı gazeteci Müge Anlı, programda Erva'nın hamile olduğu dönemdeki ultrason fotoğrafını göstermesine rağmen Erva bunu da reddetti. Kendisinin Erva olmadığını savundu ve "Ben Esin'im" dedi. Erva, bebek için DNA testi yapılmasını talep etti. Müge Anlı Erva, eşi Hüseyin'in kuzeni, annesinin de teyzesi olduğunu iddia ederek hem eşine hem de babasına karşı çıktı. Erva'nın annesi Fatma ise Müge Anlı yayınında, "Kızımı lütfen kurtarın" diyerek hasta olduğunu düşündüğünü söyledi.

Müge Anlı Hüseyin Erva Olayı: Sevgilisine Bebeğini Kardeşim Diye Tanıtan Erva Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Tatlı Sert Hüseyin Erva Bebek Kimin? - Resim : 2