MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLEYENLERE KARA HABER VERİLDİ! ATV Son Kararı Verdi! Bir Dönem Resmen Kapandı! Bugünden İtibaren..

ATV yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert sevenlere kara haber verildi. Hafta içi her gün saat 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı programı için karar verildi. Yıllardır değişmeyen adres olan Müge Anlı İle Tatlı Sert bölümleri sona erdi. ATV kararı duyurdu. Meğer..

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLEYENLERE KARA HABER VERİLDİ! ATV Son Kararı Verdi! Bir Dönem Resmen Kapandı! Bugünden İtibaren..

ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 2024 programı milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Hafta içi 5 gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren fenomen yapım gündüz kuşağı içinde oldukça izleniyor. Dobra karakteriyle nam salan araştırmacı gazeteci Müge Anlı hem kayıpları buluyor hem de cinayet dosyalarını çözüme kavuşturuyor. Türk halkı için düzenlediği yardım kampanyalarıyla ihtiyaç sahiplerine elini uzatan Müge Anlı programı anbean takip ediliyor. Sezonu kapatan Müge Anlı flaş karar izleyiciyi şoke ediyor. Meğer Müge Anlı İle Tatlı Sert..

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLEYENLERE KARA HABER VERİLDİ! ATV Son Kararı Verdi! Bir Dönem Resmen Kapandı! Bugünden İtibaren.. - Resim : 1

MÜGE ANLI SEZON FİNALİ NE ZAMAN

Müge Anlı sezon finali tarihi belli oldu. Her pazartesiden cumaya hafta içi her gün saat 10.00 ile 13.00 arası yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert sezon finali 28 Haziran Cuma günü yapılacak. Her yıl olduğu gibi yaz aylarında programa ara veren araştırmacı gazeteci Müge Anlı yaz tatilinde bol bol dinlenerek yeni sezon için enerji depolayacak. Yaz tatili molasının sona ermesiyle araştırmacı gazeteci Müge Anlı 2024 eylül ayında yeni sezona start verecek.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT İZLEYENLERE KARA HABER VERİLDİ! ATV Son Kararı Verdi! Bir Dönem Resmen Kapandı! Bugünden İtibaren.. - Resim : 2

ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

ATV gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Haziran Cuma günü sezonu kapattı. Türkiye'nin ablası haline gelen araştırmacı gazeteci Müge Anlı kendine has üslubuyla sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert programında birbirinden çetrefilli cinayet ve kayıp dosyalarını ele aldı. Reality ve kriminal türdeki Türk televizyon programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen yer alıyor.

Kaynak: Şermin Temur