Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir Olayı: Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir Öldürüldü Mü? Mehmet Ali Özdemir Bulundu Mu?

12 Ocak 2024 Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir olayı detayları merak konusu oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert izleyen vatandaşların gündeminde yer alan Mehmet Ali Özdemir olayı ekrana geldi. Hatay Antakya’da şüpheli şekilde ortadan kaybolan Mehmet Ali Özdemir öldü mü, öldürüldü mü merak edildi. Peki, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü? Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? İşte yanıtı..

12 Ocak 2024 Cuma

Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir olayı son dakika gelişmesi mercek altına alındı. Türkiye’nin ablası Müge Anlı yeni bölümde ekrana gelen olaylar mercek altına alındı. ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert yayınında gündem olan Mehmet Ali Özdemir şüpheli kaybı kafaları karıştırdı. 12 Ocak Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı yeni bölümde Mehmet Ali Özdemir ne olduğu sorgulanmaya başladı. 18 gün önce Hatay Antakya’dan şüpheli bir şekilde kaybolan Mehmet Ali Özdemir öldü mü yoksa öldürüldü mü araştırılmaya başladı. Günlerdir kendisinden haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Mehmet Ali Özdemir eşi Meryem Özdemir çelişkili ifadesi dikkat çekti. Peki, Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir öldü mü? Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? İşte merak edilen soruların yanıtları..

MÜGE ANLI MEHMET ALİ ÖZDEMİR OLAYI 

Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir kaybı araştırılmaya başladı. 41 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir şüpheli şekilde ortadan kayboldu. Arabasıyla birlikte kayıplara karışan Mehmet Ali Özdemir aracında sürtünme ve kan izleri bulundu. Kardeşiyle kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir eşi Meryem Özdemir esaret hayatı yaşadığını iddia etti. Kapının önüne çöp çıkarmasına bile kocasının izin vermediğini söyledi. Kıskançlık yüzünden sık sık sorun yaşayan çiftin evliliğinde büyük sırlar olduğu öne sürüldü. Çevresinde öfkeli bir insan olarak tanınan Mehmet Ali Özdemir kaybından sonra birçok isim şüpheli listesine girdi. Mehmet Ali Özdemir davalık olduğu Yusuf ile ilgili ortaya atılan iddialar dikkat çekti. Mehmet Ali Özdemir yanında yevmiyeli olarak çalışan Ertan Genç’in şüpheli konuşmaları kafaları karıştırdı. Eşi Meryem, “Eşim evde dışarıdaki gibi değil, süt dökmüş kedi” dedi. 25 yaşındaki Meryem Özdemir, “Nereye gidiyorsun diye soramadan gitti” dedi.

MÜGE ANLI MEHMET ALİ ÖZDEMİR ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Mehmet Ali Özdemir olayı canlı yayına bağlanan arkadaşı, Meryem Özdemir’in farklı bir kişiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Mehmet Ali Özdemir’in kaybolmadan önce, “Eşimin sosyal medyadan biriyle konuşmasını yakaladım” iddiasını ortaya atan kişinin söylemleri kafaları karıştırdı. Meryem Özdemir, “Ben sosyal medya kullanmayı bile bilmiyorum. Gösterseniz nasıl kullanacağımı bilemem. Nasıl başkalarıyla konuşacağım?” dedi. Hiçbir şey bilmediğini söyleyen Meryem Özdemir, “Çocuklara düşkün, bana düşkün. Bir şey olmuş olsa ben bilirdim. Birine takılmıştır gitmiştir diyemem. Ben kafa dağıtmak için bir yere gitmiş olabilir diye düşündüm” dedi. Meryem’in çok sakin olmasına dikkat çeken Müge Anlı, “Günlerdir adam yok ortada. Ne düşündün ya. Sen nasıl sorgulamazsın” dedi.