Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Mustafa Hakkulu Cinayeti Son Dakika: Adana Kozan Mustafa Hakkulu Kim Öldürdü? Mustafa Hakkulu Olayı

ATV canlı yayın ekranından takip edilen Müge Anlı yeni bölümde acı haber geldi. 25 Aralık Pazartesi yayınlanan Müge Anlı yeni bölümde Mustafa Hakkulu cinayeti ekrana geldi. 13 Aralık’tan bu yana kayıp olan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun cansız bedeni dere yatağında bulundu. Peki, Adana Kozan Mustafa Hakkulu kim öldürdü? İşte yanıtı..

ATV canlı yayın ekranından

Müge Anlı Mustafa Hakkulu cinayeti son dakika gelişmesi geldi. 25 Aralık Pazartesi günü yeni haftaya başlayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı haftaya cinayet haberiyle başladı. 13 Aralık’tan bu yana kayıp olan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu cesedi bulundu. ATV’de canlı yayınlanan fenomen program Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümde Mustafa Hakkulu cinayeti ekrana geldi. Adana Kozan ilçesinde 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu cesedi ensesinden vurulmuş halde dere yatağında bulundu. Mustafa Hakkulu eski eşi Bengül Güvenç şüphelerin odağındaki isim oldu. Mustafa Hakkulu aracını terk ettiği noktanın 10 km uzağında cenazesi bulundu. Son dakika Mustafa Hakkulu silahla vurularak öldürüldü. Peki, Adana Kozan Mustafa Hakkulu kim öldürdü? İşte merak edilen Müge Anlı Mustafa Hakkulu cinayeti olayı..

MÜGE ANLI MUSTAFA HAKKULU CİNAYETİ SON DAKİKA

Müge Anlı Mustafa Hakkulu cinayeti ekrana geldi. Mustafa Hakkulu olayı akşam saatlerinde Kozan ilçesine bağlı Postkabasakal Mahallesi’nde meydana geldi. Tarladan evine gittiği sırada bir çiftçi yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi gördüğünü söyledi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri geldi. İncelemeler sonucunda olay yerinde yapılan denetimce cesedin Mustafa Hakkulu’na ait olduğu öğrenildi. 13 Aralık 2023 tarihinden beri kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu öldürüldüğü ortaya çıktı. Başından tabancayla vurulmuş halde dere yatağına atılan Mustafa Hakkulu cansız bedeni Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Mustafa Hakkulu ailesi gözyaşlarına boğuldu. Savcı incelemesinin ardından Mustafa Hakkulu cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Mustafa Hakkulu eski eşi Bengül Güvenç’in defalarca aldattığı iddia edildi. Bengül’ün internetten tanıştığı kişilerle aşk yaşadığı, parası bitince de Mustafa Hakkulu ile yeniden barıştığı söylendi.

ADANA KOZAN MUSTAFA HAKKULU KİM ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında aranan Mustafa Hakkulu kim öldürdü merak konusu oldu. 14 Aralık’ta Yüksel ve İsa ile araç alışverişi yapan Mustafa Hakkulu kim öldürdü araştırılmaya başladı. ATV Müge Anlı canlı yayın işlenen Mustafa Hakkulu cinayeti flaş gelişmeler ekrana geldi. Aracın tavanında kan lekeleri görüldü. İsa’nın kullandığı ancak arkadaşı Furkan’ın üzerine kayıtlı olan araç Yunus’a devredildi. Takas yolu ile alım satım yapanlar 45 gün önce bu aracı takas olarak almak istediklerinde aracın önünde film olduğunu söyledi. Ancak araç alındığı gün filmin olmadığı görüldü. Aracın içinde cam patlakları ve kan lekeleri olduğu söylendi. Müge Anlı canlı yayında olan İsa, araçtaki kan lekelerinin avladıkları tavşanların kanı olabileceğini söyledi. Müge Anlı, “Tavşanın canı ne kadar ki o kadar kanı olsun. Bu araba yıkanmış Yıkandığı halde bu izler var” diye İsa’ya sordu. İsa ise, “Akşam gittiğim için bilmiyorum. Ön cam patladı” dedi.