Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Nevrigül Son Dakika: Müge Anlı Nazmiye Ablası Nevrigül Alan İntihar Mı Etti? Öldürüldü Mü?

ATV’nin rekortmen yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm gelişmesi geldi. Nevrigül Alan son durum belli oldu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Nevrigül Alan ölümüne ilişkin otopsi raporunu açıkladı. Tüm Türkiye’nin takibinde yer alan Müge Anlı Nevrigül Alan öldürüldü mü yoksa intihar mı etti? İşte otopsi sonucu..

ATV'nin rekortmen yapımı Müge

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı yeni bölümde flaş gelişme geldi. Hafta içi her gün saat 10.00’da yayına giren araştırmacı gazeteci Müge Anlı flaş detay geldi. 28 Kasım Salı günü ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert yayınında Nevrigül Alan ölümüne ilişkin son dakika gelişmesi aktarıldı. Zeytin ağacına asılı halde ölü bulunan 22 yaşındaki Nevrigül Alan’ın otopsi raporu açıklandı. Müge Anlı, “Nevrigül’ün intihar ettiğine karar verildi” deyince acılı anne gözyaşlarına boğuldu. Nevrigül Alan kardeşi Nazmiye’nin TikTok videosu yayınlandığı sırada gülüşü ve makyajlı halleri sosyal medya kullanıcılarını çıldırttı. Peki, Müge Anlı Nevrigül Alan intihar mı etti? Müge Anlı Nevrigül Alan öldürüldü mü? İşte otopsi raporu..

MÜGE ANLI NEVRİGÜL ALAN OLAYI SON DAKİKA

Müge Anlı programı ile gündem olan Nevrigül Alan olayı sıcak gelilme geldi. Olay yeri inceleme ve otopsi sonucuna göre Nevrigül’ün ölümündeki sır perdesi aralandı. Aradan geçen 47 gün ardından cesedin çürümesiyle cinayete dair bir delil bulanamadı. Müge Anlı, “Nevrigül’ün kesin ölüm nedeni tespit edilemedi. Biliyorsunuz, kaybından 47 gün sonra bulundu. Ne yazık ki cesette çürümeler olduğu için, herhangi bir DNA ya da parmak izine rastlanılmadı. Aile biliyorsunuz çantanın daha sonra evlerinden çalındığını iddia etmişti. Ama ailenin o sırada polise başvuruları olmamıştı. Bu sebeple olayın başından bu yana çantanın ve terliklerin orada olduğu kabul edildi. Çanta ve terlikler hayvanlar tarafından sağ-sola gönderilmiştir denildi. Biliyorsunuz Nevrigül’ün üzerinde ters giydirilen kıyafetler vardı. O da “Kıyafetleri kirlidir. Kirli tarafı gözükmesin diye kendisi ters giymiş” denildi. Yani lekeleri gizlemek ya da başka bir nedenle deniyor. Başka nedeni bilmiyorum” dedi. Ardından, “Sayın Savcımız görür görmez Bu bir cinayettir! diyen de kendisiydi. Ama bazı şeylerin delillendirilmesi gerekiyor. Şu anda intihar etmiş olabileceği kanaatine varıldı” açıklamasını yaptı.

MÜGE ANLI NEVRİGÜL KARDEŞİ NAZMİYE TUTANER

Nevrigül’ün kız kardeşi Nazmiye tavırlarıyla şoke etti. “Dosyanın kapanmasını istemiyorum” diyen Nevrigül Alan kardeşi Nazmiye Tutaner ilerleyen dakikalarında TikTok videosu gösterilince gülmesi ve makyajlı hali dikkat çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Nazmiye için, “Yalnız cesedin uzun süre durmasından kaynaklı intihar mı cinayet mi tam anlaşılamayıp cinayet denmiş. Nazmiye de ‘Benim sevdiğim suçlu çıkmadı diye düşünerek makyajını yapıp gelmiş, annesine gülüyor vs” , “Nazmiye süslenmiş gelmiş!” yorumunu yaptı.