Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Sanat Okulu Bağış Yap! Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu Bağış Nasıl Yapılır?

Her söylediği Türkiye gündemine giren araştırmacı gazeteci Müge Anlı harekete geçti. Uzun süredir çalıştığı Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine start veren Müge Anlı bağış işlemleri başladı. Ekran başındaki izleyiciler Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu bağışı nasıl yapılır merak etti. İşte son dakika gelişmesi..

Her söylediği Türkiye gündemine

ATV ekranlarında gündüz kuşağı programı sunan Müge Anlı harekete geçti. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan araştırmacı gazeteci Müge Anlı’dan sanat okulu müjdesi geldi. ATV izleyicilerinin ekran başından kalkamadığı gündüz programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yayınında müjde geldi. Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesi için düğmeye basan araştırmacı gazeteci canlı yayında duyuru yaptı. Şu ana kadar toplamda 1,559,400 TL bağış alan Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine nasıl bağış yapılır merak edenler için derledik. İşte Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesi bağış işlemi..

MÜGE ANLI VE DOSTLARI SANAT OKULU PROJESİ

Ekranların sevilen ismi, dobra karakteriyle tanınan Müge Anlı’dan sanat okulu müjdesi geldi. Kendisinin de halk oyunları oynamayı çok sevdiği bilinen Müge Anlı okulunu açmak üzere düğmeye bastı. Canlı yayında Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine dair konuşan Müge Anlı, “Bunlar bizi bir araya getiren başarılar. Çocukları sokaktan alıp okula getireceğiz. İsteyen herkesin gelebileceği projeyi önce İstanbul’da ardından tüm Türkiye’de başlatacağız. Okulla ilgili çok hayalim var. Milli Eğitim Bakanımızla da görüşüp bir an önce hayata geçirmek istiyoruz” dedi. Şu ana kadar toplam 1,559,400 TL bağış toplayan Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine yardım etmek isteyenlerin telefonlarından mesaj atması gerekiyor.  Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine bağış yapmak isteyen izleyicilerin “Müge” yazıp “2868” numarasına SMS göndermesi gerekiyor.

MÜGE ANLI HAYATI

Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi Müge Anlı, 24 Temmuz 1973 tarihinde Gaziantep’te doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Müge Anlı Türkiye’nin sevdiği isim oldu. Kariyerine Gaziantep’te yerel bir gazetede muhabir olarak başlayan Müge Anlı, televizyonculuk kariyerine atıldı. Müge Anlı, Türkiye’de özellikle Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı televizyon programı ile tanındı. Dobra karakteri ve olayları ele alışıyla ekran fenomeni haline gelen Müge Anlı, programda kayıp kişileri bulmaya çalışıyor. Cinayetlerin çözülmesi gibi olaylara odaklanıyor. Türk toplumunun ilgisini çeken konuları işliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, izleyiciye yardım eden ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışan bir figür olarak biliniyor.

MÜGE ANLI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN