MÜGE ANLI SEVİL ÇETİNKAYA OLAYI SON DAKİKA: Müge Anlı Sevil Çetinkaya Kayıp Mı? Sevil Çetinkaya Öldürüldü Mü? Sevil Çetinkaya'ya Ne Oldu?

ATV gündüz kuşağı yıldızı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm izleyenleri ekran başına çiviledi. 26 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı yeni bölüm Sevil Çetinkaya olayı ekrana geldi. Fransa'dan Türkiye'ye evini satmak için gelen Sevil Çetinkaya kayıplara karıştı. Peki, Sevil Çetinkaya kayıp mı? Müge Anlı Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İşte yanıtı..

MÜGE ANLI SEVİL ÇETİNKAYA OLAYI SON DAKİKA: Müge Anlı Sevil Çetinkaya Kayıp Mı? Sevil Çetinkaya Öldürüldü Mü? Sevil Çetinkaya'ya Ne Oldu?

Ekranların sevilen ismi araştırmacı gazeteci Müge Anlı kayıpları bulmak için düğmeye bastı. Milyonlarca izleyicinin odaklandığı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm Sevil Çetinkaya olayı ekrana geldi. Fransa’dan Türkiye’ye gelen 50 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya 4 Mayıs günü kayıplara karıştı. 26 Haziran Müge Anlı Sevil Çetinkaya olayı şüphelenen isim Sevil'i son gören İsmail Gezer oldu. Peki, Sevil Çetinkaya kayıp mı? Müge Anlı Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İşte merak edilenler..

MÜGE ANLI SEVİL ÇETİNKAYA OLAYI SON DAKİKA: Müge Anlı Sevil Çetinkaya Kayıp Mı? Sevil Çetinkaya Öldürüldü Mü? Sevil Çetinkaya'ya Ne Oldu? - Resim : 1

MÜGE ANLI SEVİL ÇETİNKAYA OLAYI

50 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya 4 Mayıs 2024 tarihinde kayıplara karıştı. Kardeşlerini aramak için Müge Anlı'ya gelen Yeliz ve Baykal Kaya Sevil için bildiklerini anlattı. Fransa'dan Türkiye'ye gelen Sevil Çetinkaya Uşak'ın Sivaslı ilçesindeki annesini yanında İsmail adında bir erkek arkadaşıyla ziyaret ettiği söylendi. En son gören kişinin İsmail Gezer isimli kişi olduğu söylenen Sevil Çetinkaya olayında cinayet şüphesi oluştu.

MÜGE ANLI SEVİL ÇETİNKAYA OLAYI SON DAKİKA: Müge Anlı Sevil Çetinkaya Kayıp Mı? Sevil Çetinkaya Öldürüldü Mü? Sevil Çetinkaya'ya Ne Oldu? - Resim : 2

SEVİL ÇETİNKAYA KAYIP MI? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı Sevil Çetinkaya olayı taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi. Sevil Çetinkaya'nın çekişmeli boşanma davası olan eşi Ayhan Çetinkaya, "Eğer haklıysam dava açmayı düşündüm. Başka bir beklentim yok" dedi. Sevil Çetinkaya kardeşi Yeliz ise, "Keşke beni arasaydın da biz o parayı sana verseydik. Sen o paranın derdine düşmesen böyle olmazdı. O kadın da yılana sarılmazdı. Para için yaptın. Benim bacım da senin yüzünden yılana İsmail'e sarıldı" diye tepki gösterdi. Müge Anlı Sevil Çetinkaya cinayete mi kurban gitti henüz bilinmiyor.

Kaynak: Şermin Temur